Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

O societate istorică serioasă din Marea Britanie recunoaşte autenticitatea răpirilor extraterestre de către creaturi gigantice asemănătoare furnicilor! Uau! Se apropie marea dezvăluire?

  •  
  •  
  •  
  •  

extraterestru furnica gigantO societate de istorie şi un muzeu din Marea Britanie (The Great Barrington Historical Society and Museum) recunosc autenticitatea unui caz de răpire extraterestră! Uau! Încep autorităţile să recunoască veridicitatea acestor cazuri? Până în prezent, ele erau considerate doar nişte plăsmuiri… Citez un articol de pe openminds.tv:

Societatea de Istorie şi Muzeul Great Barrington au recunoscut un caz de răpire extraterestră drept unul „istoric adevărat”. Incidentul l-a avut protagonist pe Thomas Reed și familia sa şi a avut loc pe 1 septembrie 1969, odată cu vederea unor OZN-uri de către mai mulţi martori din localitatea Great Barrington, care au sunat la radioul local. Dar, cea mai „fantastică” întâmplare îl implică pe Thomas Reed, care a avut o serie de trăiri ciudate cu extratereştrii.

Prima întâlnire a avut loc la ferma lor de cai, atunci când Thomas avea doar 6 ani. El și fratele său mai mic au văzut lumini ciudate provenind din pădure și mai multe creaturi ciudate. Thomas îşi aminteşte că o navă mare sub formă de disc într-o poiană din pădure, iar el şi fratele său au fost luaţi la bord. Cei doi fraţi au experimentat incidente similare în următorii câțiva ani.

Într-un alt caz, în timp ce se afla în maşină cu mama sa, cu fratele mai mic și cu bunica, Reed își amintește de mai multe lumini ciudate pe cer. Curând după aceea, ei s-au trezit într-o cameră gigantă, unde s-au întâlnit cu două creaturi mari, asemănătoare unor furnici. Câteva momente mai târziu, ei au revenit în mașina lor.

Într-un comunicat de presă, Societatea de Istorie şi Muzeul Great Barrington enumeră câteva motive pentru care a decis să considere autentic acest caz. În primul rând, Thomas Reed şi familia sa au fost examinaţi de Comisia oficială a Forţelor Aeriene Americane privind OZN-urile, Proiectul Blue Book, acest caz fiind menționat şi în cadrul Națiunilor Unite în 1992. Apoi, acest caz renumit a primit recunoaștere internațională, întrucât a fost confirmat cu fapte și probe, precum și mărturii credibile, inclusiv prin folosirea testului poligraf.

P.S. Într-adevăr, această recunoaştere de către o societate istorică serioasă a unui caz de răpire extraterestră constituie cu adevărat o premieră în lumea OZN-urilor şi extratereştrilor, considerată ca fiind „interzisă” pentru cercetătorii ştiinţifici. Oare anul acesta 2015, se va împlini una din predicţiile mele din 31 decembrie 2014 (Predicţiile mele personale pentru anul 2015! Nu ne aşteaptă un an prea bun, dar măcar nu va fi Apocalipsa! La mulţi ani tuturor!), când spuneam printre altele că „Vor fi dezvăluiri importante despre extratereştri. Presimt că în anul 2015, cel puţin un guvern al lumii sau o instituţie oficială va recunoaşte public existenţa vieţii extraterestre”?

 


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu