NASA a fotografiat un vultur pe Marte? Sau, din nou, suntem păcăliţi?


După cum știm, NASA (agenţia spaţială americană) deţine un robot spaţial, Curiosity Mars Rover, aflat pe Marte, de unde captează o mulţime de fotografii de pe „planeta roşie”. Aceste fotografii sunt publicate zilnic de către NASA pe website-ul propriu.

Pe data de 24 iunie 2019, robotul Curiosity a realizat 44 de fotografii. Într-una din fotografii, se poate observa ceva ciudat în fundal. Lucrul acela ar fi, conform cercetătorului Scott Waring, o pasăre de proporții mari, poate chiar un vultur! Este clar că aceasta nu este o problemă a lentilei, deoarece „artefactul” nu apare în fotografiile anterioare sau ulterioare.

Această situație ciudată aduce cu ea mai multe întrebări. Este o pasăre sau un OZN? Dacă este o pasăre, aceasta este o dovadă că există o viață pe Marte?

Sau poate că totul este o farsă, o minciună NASA? Deja se ştie că NASA efectuează testele acestor roboţi spaţiali pe insula Davon din Canada, situată într-un loc neospitalier din nordul Americii. Acest loc este ales deoarece suprafața insulei seamănă foarte mult cu suprafața marțiană. Este un teritoriu nelocuit, unde se găsesc doar câțiva oameni de știință din cadrul Agenției Spațiale a Statelor Unite.

Aşa cum scriam într-un articol-ipoteză din 2015 – NASAPhotoShop: Imaginile pe care NASA ni le arată ca fiind de pe Marte provin, de fapt, de pe insula Devon din Canada! Suntem minţiţi şi iar minţiţi, fără încetare… – emiteam ipoteza că fotografiile pe care NASA ni le prezintă a fi de pe Marte, ar putea fi, de fapt, de pe insula Devon. Pentru că astfel cum se explică prezenţa vulturului în fotografia NASA? Există fiinţe pe Marte?