Conform unor legende oculte, spiritele malefice conduse de Satana, au distrus multe sisteme solare din acest Univers în care trăiau extratereştri


Într-un articol din martie 2018 – Misterul rebeliunii spiritelor malefice împotriva lui Dumnezeu: unde se află ele acum? În centrul energetic al Pământului? – scriam despre faptul că, potrivit unor legende oculte, acum câteva miliarde de ani, în Opal, ultimul strat superior de energie al Universului, unde se află sălaşul Divinităţii şi al celor 54 de spirite gigantice care servesc Divinitatea, a avut loc o răzvrătire a unor spirite pe care Divinitatea le considera ca fiind de ajutor în ceea ce omeneşte am putea numi controlul evoluţiei universurilor. Aceste spirite au devenit spirite malefice.

Spiritele malefice, care au o energie malefică, conform aceloraşi legende oculte, pot dezagrega legile care guvernează straturile de energie vibratorie înaltă, distrugând astfel o mare parte din legile de bază ale Universului. Aceste spirite malefice, la nivelul lor de existenţă şi evoluţie, au distrus până în momentul de faţă foarte multe sisteme planetare, incluzând în aceste sisteme de planete, cometele, stelele şi inclusiv viaţa raţională.

Privind partea nevăzută a lucrurilor, se poate spune că acest înger rebel — Satan, pe care orientalii îl numesc Mara, adică «Cel rău», urmăreşte totuşi în ideile sale malefice încercarea de a impune Divinităţii imaginea sa, de mare conducător unei părţi Univers. Judecând prin toate mecanismele conştiente şi subconştiente, această alternativă pe care a impus-o Satana este foarte adevărată. El guvernează o parte din Univers, dar o guvernează distructiv, sau, cu un cuvânt omenesc, o guvernează prost! De altfel trebuie ştiut că în Universul nostru au fost distruse mai multe sisteme planetare în care existaseră fiinţe raţionale asemănătoare oamenilor…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock