„Distrugătorul” din misterioasa Biblie Kolbrin este „Steaua Morţii”? „Oamenii vor înnebuni. Se va auzi trâmbiţa şi sunetul de luptă al Distrugătorului…”


steaua mortii 55În 2010, scriam pentru prima oară un articol despre „misterioasa” Biblie Kolbrin (Misterioasa Biblie Kolbrin şi profeţia unui cataclism mondial). Iată câteva fragmente din acel articol:

„Există mai multe tipuri de Biblii care au supravieţuit până în zilele noastre. Una dintre ele este şi Biblia Kolbrin (…) Biblia Kolbrin este o colecţie de documente care au fost ascunse la Mănăstirea Glastonbury din Anglia de către regele Edward I, în anul 1184. Ele au fost păstrate acolo de o grupare secretă timp de 850 de ani. Regele Edward I s-a gândit chiar să distrugă aceste documente, căci ele erau văzute ca fiind rivale Sfintei Biblii, şi ameninţând, de asemenea, şi dreptul său de a ocupa tronul Angliei. În anul 1992, au fost trimise câteva copii pentru a fi publicate, iar în prezent există în lume două versiuni publicate ale acestei Biblii (…) Prima parte al Bibliei conţine povestea creaţiei lumii, poveste ce poate fi interpretată atât din punct de vedere religios, cât şi ştiinţific. În ultimile două cărţi se vorbeşte despre Iisus”.

Totodată, în Biblia Kolbrin se mai vorbeşte şi despre întoarcerea “Pustietorului”/”Distrugătorului”, o stea întunecată ce a provocat un dezastru în trecut. Am să vă prezint în acest articol, în premieră, câteva fragmente din această Biblie, în care se vorbeşte despre acest „Pustietor” / „Distrugător”:

Manuscrise 3:4: „Când sângele se va vărsa pe Pământ, Pustietorul va apărea, munţii se vor deschide şi vor da foc şi cenuşă. Copacii vor fi distruşi, iar toate fiinţele vii vor fi cuprinse. Apele vor înghiţi pământul, iar mările vor fierbe”.

Manuscrise 3:5 „Cerurile se vor lumina şi înroşi; suprafaţa pământului va deveni ca de cupru, şi apoi va urma o zi de întuneric. O nouă Lună se va ivi, se va rupe şi apoi va cădea.”

Manuscrise 3:6: „Oamenii vor înnebuni. Se va auzi trâmbiţa şi sunetul de luptă al Distrugătorului; oamenii vor văuta să se refugieze în viziunile de pe Pământ. Teroarea le va mânca inimile, iar curajul lor se va pierde asemenea unei ape ce se varsă dintr-un ulcior spart. Ei vor fi distruşi de flăcările mâniei şi de suflul Pustietorului”.

Manuscrise 3:10: „În acele zile, oamenii vor avea Marea Carte înaintea lor; înţelepciunea va fi dezvăluită. Cei neînfricaţi vor supravieţui acestei distrugeri”.

Precum se observă, Biblia Kolbrin vorbeşte despre „Distrugător”/”Pustietor”… iar acesta nu poate fi decât „Steaua Morţii” sau „planeta X” despre care am vorbit de atâtea ori pe acest site. Interesant că unele semne din Biblia Kolbrin au început deja să apară pe Pământ, ca de exemplu transformarea apelor în roşu. Semn că se apropie „Pustietorul”?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO