Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

EXCLUSIV! Cei din Elita Mondială au ADN triplu spiralat, diferit faţă de restul oamenilor? Un mister vechi de mii de ani…


Această povestire a apărut pentru prima dată în martie 2013 în publicaţia „The Hagmann & Hagmann Report”. Veridicitatea ei nu poate fi verificată, aşadar rămâne la latitudinea voastră dacă e să credeţi povestirea sau nu.

Cel care a scris-o susţine că i-a fost spusă de un „prieten investigator”. Acest investigator, împreună cu un om de ştiinţă, a fost angajat de o persoană care se află în Elita Mondială pentru a-i analiza ADN-ul şi a afla de unde provine acesta. „Elitistul” (ca să-l denumim aşa) avea bănuiala că ADN-ul său şi al familiei din care provenea e diferit faţă de restul oamenilor. Aşa că „elitistului” i-au fost luate mai multe mostre de sânge, păr şi ţesut.

„Elitistul” credea că marea majoritate a oamenilor („fiii lui Adam”) aveau ADN dublu spiralat, familia sa ar fi avut din strămoşi un ADN triplu spiralat. „Elitistul” mai credea că toţi regii, reginele, prinţesele, lideri mondiali, bancheri etc. sunt urmaşii unei rase nelumeşti (extraterestre) de umanoizi. Urmaşii „elitiştilor” au căzut pe Pământ după o calamitate cosmică, iar „mama lor ancestrală” era Eva, însă „tatăl lor ancestral” nu era Adam. Aceasta ar însemna, conform povestirii biblice, că Abel era fiul lui Adam şi Eva (de aici provenind majoritatea oamenilor), dar Cain era fiul Evei şi al „Şarpelui” (o entitate extraterestră); toată Elita Mondială şi-ar avea originea de pe această linie a lui Cain.

Imediat după începerea investigaţiei, cel din Elita Mondială a fost găsit mort în casa sa, poliţia bănuind că ar fi fost vorba de o „sinucidere”. Probabil că el a fost „ajutat să moară.

Investigatorul a făcut ulterior mai multe cercetări şi a ajuns la concluzii şocante. El i-a spus prietenului său (autorul articolului): „Doug! Cei din Elita Mondială se gândesc la noi ca fiind extratereştri, dar, de fapt, ei sunt extratereştrii! Nu înţelegi? Ei râd de noi! Ei cred că ei sunt copiii extratereştrilor spaţiali din alte lumi, care au fost părăsiţi aici, pe acest Pământ. Ei caută o soluţie pentru a duce înapoi acest Pământ către nava lor spaţială „Death Star” („Steaua morţii”). Vor doar să se îndrepte acasă, la mama lor!”

Pentru a-şi păstra „sângele pur”, cei din Elită se căsătoresc între ei; de aceea, de multe ori, vom întâlni tendinţe incestuoase la familiile regale. Ei cred că ne sunt superiori nouă, oamenilor. Ei vor să păstreze puterea doar pentru ei; ei ne conduc şi ne ţin sclavi pe planetă noastră, băgându-ne în războaie şi conflicte artificiale.


Lasă un comentariu