Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

O teorie terifiantă privind OZN-urile: ele apar diferit în funcţie de epoca umană! Sunt ele nişte „mecanisme de control” ce manipulează mediile fizice şi cognitive?


În iunie 2020, reporterul de investigații Tim McMillan a declarat pentru emisiunea „The Basement Office”, că o sursă (insider) din domeniul aerospațial i-a spus că OZN-urile nu sunt farfurii zburătoare, ci ceva care posedă capacitatea de a-ți face mintea să vezi ce are sens pentru tine.

În anul 2018, o sursă din cadrul Programului de Identificare Avansată a Amenințărilor Aerospațiale (AATIP) din cadrul Pentagonului a sugerat că fenomenul ozenistic poate manipula atât mediile fizice cât și cognitive, pentru a pătrunde în facilitățile din SUA, a influența factorii de decizie și a compromite securitatea națională. Cercetătorul Tom DeLonge, a cărui „Academie către Stele” lucrează cu veteranii AATIP, a sugerat că OZN-urile ar putea reprezenta un terifiant „mecanism de control”. Ceva pe care cercetătorul Jacques Vallee a vorbit în trecut ca o ipoteză.

Toate acestea ar putea fi legate? OZN-urile se prezintă diferit în funcție de perioada de timp? Ca nişte castele în flăcări (în anii 1700), ca nişte aeronave-fantomă (la sfârşitul anilor 1890) sau ca nişte farfurii zburătoare mai moderne în zilele noastre?  Și obiectivele acestui fenomen se schimbă în timp? Sau umanitatea ar putea duce, fără să știe, aceste schimbări în aparițiile OZN-urilor?

Vizionaţi videoclipul YouTube pentru mai multe informaţii despre această teorie.


Lasă un comentariu