Extratereştrii există, dar ei nu vor să aibă de-a face cu noi, pentru că suntem o specie depravată şi violentă!


extraterestri oameniActorul Dan Akroyd este convins că formele de viață extraterestră refuză să intre în contact cu rasa umană, pentru că suntem văzuți ca o specie dezgustătoare, depravată şi violentă.

Actorul este pasionat de OZN şi extratereştri, spunând chiar că a observat personal mai multe OZN-uri. El afirmă chiar că a văzut două obiecte misterioase pe cer, în timpul atacului terorist din 2001 asupra World Trade Center din New York, considerând că acest lucru oferă un indiciu clar de ce extratereștrii nu vor să facă un contact cu oamenii: „Pentru că suntem o specie violentă. Ei nu doresc să aibă nimic de-a face cu noi”.

Akroyd a declarat: „Ei ne-au urmărit. Au existat două globuri albe peste New Jersey, când cel de-al doilea turn s-a prăbuşit pe 9/11. Ele au fost pe CNN timp de aproximativ două minute (…) Vă puteți imagina ce gândesc cu mintea lor avansată, când au văzut ce s-a întâmplat pe 9/11? Că aceşti oameni îşi dărâmă, cu ajutorul progresului realizat de aviaţie, cea mai înaltă evoluţie în arhitectură (…) Ei sunt dezgustaţi de noi. Și pe bună dreptate. Pentru că suntem o specie depravată, dezgustătoare”.

Sursa: nzherald.co.nz


Lasă un comentariu