Iisus ne-a spus că Împărăţia Sa nu e din această lume! Atunci, noi cui aparţinem!? NOI, oamenii, suntem în lumea LOR…


Biblia este plină de enigme şi este foarte greu să fie înţeleasă complet, chiar de către cei mai mari teologi din lume. De fapt, de-a lungul secolelor au existat foarte multe controverse pe anumite versete din Vechiul şi din Noul Testament, ca, de exemplu, versete care ar putea chiar sugera existenţa reîncarnării.

În acest articol, însă, vom vorbi despre un verset cunoscut, dar la fel de controversat, cum este cel din Evanghelia lui Ioan (18:36): „Iisus a răspuns: Împărăţia Mea nu este din lumea aceasta. Dacă împărăţia Mea ar fi din lumea aceasta, slujitorii Mei s-ar fi luptat ca să nu fiu predat iudeilor. Dar acum împărăţia Mea nu este de aici”.

Aşadar, Iisus a spus că nu este din lumea aceasta. Unii conspiraţionişti au tradus acest lucru ca o referinţă la faptul că Iisus ar fi un „extraterestru”, venit din altă lume. Dar, nu aceasta este problema. Întrebarea care se pune e următoarea: de ce a spus Iisus că împărăţia Sa nu este din această lume? Atunci, împărăţia acestei lumi cui aparţine, dacă nu e a lui Iisus? A LOR? Cine sunt EI?

Gnosticii îi numeau ARHONI. Aceştia ar fi acele entităţi care au pus stăpânire pe minţile şi pe trupurile noastre încă de acum câteva milenii. “Arhonii” au invidie faţă de umanitate, din mai multe motive, dar cel mai important este acesta: faptul că noi trăim în trupul “Mamei” lor! Conform mitului gnostic al Creaţiei, “Arhonii” sunt specii de fiinţe inorganice, produse în mod aberant prin impactul lui Aeon Sophia cu materia atomică, înainte că Sophia să devină Pământ. Ei se numesc “Arhoni”, din grecescul “archai” (adică “de la început”), întrucât ei ar fi apărut înaintea creaţiei Pământului şi a sistemului solar, dar nu au apărut direct din “Pleroma”, aşa cum s-a întâmplat cu umanitatea. Cu scopul de a deţine control asupra umanităţii, Arhonii, de secole întregi, ne-ar fi înşelat, controlându-ne minţile.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock