În sfârşit au fost dezvăluite secretele piramidelor din întreaga lume? Totul pare a fi legat de gravitaţia Pământului…


piramide lumeExistă sute de piramide deja descoperite în jurul planetei:

– În Egipt există aproximativ 110 descoperite, iar studiile sugerează că mai multe piramide sunt încă îngropate sub nisipul deșertului;

– În Caral, Peru (America de Sud). Potrivit oficialilor, piramidele Caral-Supe au fost construite aproximativ în același timp ca și marile piramide din Egipt;

– În America Centrală există sute împrăștiate de-a lungul Mexicului de astăzi;

– În China, sunt circa 300 de piramide, dintre care multe sunt acoperite parțial sau aproape complet cu pământ și vegetație;

– În Filipine avem așa numitele „dealuri de ciocolată” – 1776 de dealuri piramidale ciudate. Există voci care sugerează că acestea pot fi, de asemenea, piramide acoperite cu pământ.

– În Europa, avem complexul piramidal de Visoko, Bosnia. Săpăturile în curs de desfășurare de la Visoko vor descoperi cea mai mare piramidă de pe Pământ.

– În Italia, au fost recent descoperite mai multe piramide îngropate.

– Chiar şi în România există piramide (vedeţi, de exemplu, articolul din ianuarie 2015: Piramida misterioasă din Munţii Retezat! E doar o formaţiune naturală!?).

Multe alte dealuri din Europa sunt suspectate de a fi piramide acoperite cu pământ. Din păcate, oficialii nu sunt interesați pentru a descoperi mai multe piramide, pentru că s-ar confrunta cu probleme chiar mai dificile.

Conform istoriei oficiale, toate piramide Pământului ar fi fost construite de către persoane aflate în epoca de piatră, cu mii de ani în urmă. Adică, aceste construcţii imense s-ar fi întâmplat înainte de inventarea roții, sau fără cunoaşterea unor elemente avansate de matematică, ceea ce e absurd! Oamenii de ştiinţă nu pot explica ce mijloace s-au folosit pentru a extrage imensele bucăţi de piatră din cariere, şi nici mijloacele de transport folosite.

Unul dintre marile enigme ale omenirii este răspunsul al întrebarea: de ce au fost construite piramidele? Este imposibil ca civilizații aflate la mii de kilometri depărtare între ele să construiască același tip de structuri megalitice. Strămoşii noştri nu aveau mijloace de deplasare pe distanțe mari, aşa că a fost imposibil pentru ei să împrumute arhitectura piramidală din alte culturi.

Tot conform istoricilor, piramidele au fost construite pentru a găzdui trupurile moarte şi mumificate ale regilor şi faraonilor, unele dintre ele fiind descoperite în interiorul unora dintre piramide, în toată lumea. Aşadar, iată încă o caracteristică comună interesantă: nu numai că toate civilizațiile importante ale omenirii au construit aceste structuri piramidale gigantice, dar toate au fost construite şi în același scop. Fără un arhitect comun, acest lucru este pur și simplu imposibil!

Se sugerează că piramidele au fost construite pe vortexuri energetice uriașe, și știm de la diverse experimente că piramidele sunt mari acumulatori de energie. Un cercetător pe nume David Wilcock a analizat piramidele din Bosnia și din alte monumente antice. El crede că există o prevalență de structuri antice din întreaga lume aliniate pe aceeași reţea, ca de exemplu cele 1776 piramide de ciocolată din Filipine, piramidele pierdute din Statele Unite, precum şi cele din Italia.

Wilcock crede că piramidele sunt conectate la gravitația Pământului. Gravitaţia este ca un râu de energie care curge în Pământ, iar energia poate fi apoi valorificată prin construirea unor structuri sub formă inversă de pâlnie, făcând energia gravitaţiei să creeze un vortex de energie.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO