Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Un pilot de avioane Boeing a filmat, din cabina sa de pilotaj, 3 obiecte luminoase misterioase prezente pe cer


De când a apărut YouTube şi Facebook-ul, de circa 10 ani, pe aceste platforme au apărut o mulţime de fotografii şi videoclipuri cu OZN-uri şi alte creaturi misterioase, iar pe site-ul pe care îl citiţi acum puteţi găsi sute de articole pe această temă. Iar în articolul de faţă vom vorbi despre încă o filmare de OZN-uri.

E vorba de o postare pe YouTube al unui pilot de avioane Boeing 767, care a filmat timp de 47 de secunde 3 puncte luminoase ciudate, foarte apropiate între ele şi care se aflau pe cer, dincolo de geamul cabinei de pilotaj a aeronavei. Ştiu, unii dintre voi or să spună că nu e nimic altceva decât reflexia geamului, dar pilotul a precizat că nu era aşa ceva. Având experienţă de sute / mii de ore de zbor, a învăţat să distingă reflexiile geamului cabinei de obiectele de pe cer.

Pe videoclip, din cabina de pilotaj, se observă că în momentul filmării aeronava se afla la 12 km înălţime (FL370 – 37.000 de picioare), iar cele 3 obiecte luminoase se aflau mult mai sus decât avionul, poate undeva la 17 km înălţime. Formele şi luminozitatea lor exclud posibilitatea existenţei unor aeronave militare. Singura posibilitate în afară de OZN-uri este aceea ca aceste 3 lumini să fie o constelaţie de sateliţi iluminaţi de Soarele care răsare.

Videoclipul poate fi vizionat AICI pe YouTube. Mai jos sunt capturi extrase din acest videoclip: