Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Ce incredibil arată! Un obiect misterios şi violet trece cu o viteză incredibilă pe lângă un avion de pasageri…


Mulți experți sunt preocupați de obiectele zburătoare neidentificate (OZN-uri), care zboară foarte aproape de avioane de pasageri și reprezintă, astfel, un pericol pentru aviație.

Există nu puţine incidente care au raportat faptul că avioanele aproape că s-au ciocnit cu aceste obiecte necunoscute, cum ar fi cazul unui avion din Australia care era să se lovească de un OZN, sau OZN-ul de lângă aeroportul londonez Heathrow, care a fost evitat la limită de către un pilot de avion.

Ultimul incident asemănător a fost raportat de un fotograf de avioane care făcea câteva poze unui avion de pasageri la aeroportul din Lisabona, (Portugalia), când a descoperit un OZN în spatele aeronavei, pe 30 iulie 2017.

Iată ce a declarat fotograful: „Făceam câteva fotografii ale curse neobișnuite A340 a companiei Lufthansa, aflată la aeroportul din Lisabona, de pe balconul casei mele. Am făcut mai multe instantanee ale avionului, atunci când, deodată, în vizorul camerei mele, am văzut un obiect care trecea cu o viteză foarte mare în spatele avionului. Am presupus că era vorba de o pasăre, aşa că nu mi-a păsat prea mult. Când am descărcat imaginile în computer, am văzut o pată întunecată într-una dintre imagini. Apoi, mi-am amintit de presupusa pasăre şi am mărit respectiva „pată”.

Atunci am aflat că nu era vorba de nicio pasăre. De asemenea, nu pare să fie nici dronă, din cauza formei și dimensiunii, dar mai ales pentru că am folosit o viteză de declanşare mare (de 1/2000 s) și nicio elice nu este vizibilă, nici măcar neclară. Mișcarea obiectului a fost foarte rapidă și a trecut prin spatele avionului într-o fracțiune de secundă, de la est la vest”.

Priviţi obiectul mov, mărit foarte mult şi prelucrat pe alocuri. Ce naiba o fi!? O simplă insectă? Într-un articol foarte recent (Un misterios OZN galben trece cu viteza fulgerului prin faţa Capitoliului din Washington, la televiziunea americană FoxNews), vorbeam despre un OZN care trece cu o viteză incredibilă prin faţa Capitoliului din Washington.


Lasă un comentariu