O înregistrare secretă NASA din 1989 arată ce tehnologii avansate „nepământeşti” se experimentau deasupra Zonei 51, cel mai păzit loc din America!


zona 51 inregistrare secretaZona 51 (sau Area 51) este un teritoriu celebru teritoriu situat în Nevada (SUA), fiind unul dintre cele mai secrete baze ale Armatei Americane. Oficial, aici s-ar experimenta diferite tipuri de avioane şi arme (în hangarele bazei se aplică tehnologii superevoluate, aşa că nu este de mirare faptul că avioanele Blackbird şi Stealth au fost construite acolo); dar, informaţii secrete scurse din zonă au arătat că aici s-ar afla nave extraterestre şi chiar extratereştri! Mulţi oameni cred chiar că, literalmente, baza beneficiază de tehnologie de pe alte planete, fiind o zonă de testare şi ascundere a navelor spaţiale extraterestre. Noaptea, deasupra bazei pot fi văzute lumini stranii, şi mulţi curioşi sunt de părere că în subteran se ascunde o instalaţie enormă.

Pe YouTube a apărut un videoclip şocant, pe canalul site-ului www.darkskywatcher.com, care spune că a primit pe email materialul unui anonim cu o filmare secretă care ar fi fost realizată în februarie 1989 deasupra Zonei 51. Editorul canalului YouTube a crezut prima dată (când a primit emailul) că totul e o farsă (mulţi se ocupă de aşa ceva), dar apoi şi-a dat seama că s-a înşelat şi că înregistrarea video e corectă.

Dacă vă uitaţi mai atent pe materialul video, veţi putea observa cum deasupra bazei Area 51 zboară 3 globuri albe, în formaţie, având o viteză extrem de mare. Nu par a fi avioane, rachete sau alte construcţii de aeronave, realizate de mâna omului. Aşadar, globurile par de origine nepământeană. Pe fundalul videoclipului apare sigla NASA… de aceea, mă gândesc că întreaga operaţiune a fost filmată dintr-un satelit NASA, aflat la distanţă deasupra Pământului (dacă teoria mea e corectă). Nu ştiu cum conlucrează agenţiile guvernamentale americane între ele… stau şi mă întreb dacă NASA avea voie şi dreptul să filmeze deasupra unei baze aeriene ultrasecrete aparţinând Armatei Americane.

Dacă în 1989, deasupra Zonei 51 se experimentau asemenea tehnologii, îmi închipui ce tehnologii se experimentează în prezent…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock