Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

O altă ipoteză interesantă: Mossad-ul israelian ar fi organizat declararea independenţei Eritreii în anul 1993, doar pentru a putea extrage celebrul artefact biblic “Chivotul Legii”

190

Chivotul Legii 45Regele Solomon a fost unul dintre cei mai vestiţi regi ai Israelului din perioada biblică, domnind între anii 971 şi 931 î.Hr. El a devenit faimos pentru construcţia templului de la Ierusalim, dar şi pentru sfaturile sale înţelepte. Dar, conform unei lucrări ezoterice, Solomon era şi un binecunoscut mistic. El deţinea, printre altele, şi celebrul “Chivot al Legământului” sau “Chivotul Legii”, unul dintre cele mai misterioase artefacte din Biblie, despre care se spune că ar conține tăblițele de lut cu Cele zece porunci primite de Moise pe muntele Sinai. Se pare că astrologii l-ar fi avertizat pe Solomon despre ocuparea în viitor a Israelului de către duşmani, aşa că el hotărî mutarea Chivotului Legământului din Israel în altă parte, într-un loc unde nimeni nu s-ar fi gândit să caute. Aşa că el a decis să-l ascundă la iubita sa, regina Seba a Etiopiei.

Tradiția Bisericii ortodoxe copte spune că Solomon a avut un fiu cu regina din Saba, numit Menelik I, care a fost regele Etiopiei. Într-un articol din decembrie 2009, intitulat “Misterul reginei din Saba: adevăr sau legendă?” arătam posibila ducere a “Chivotului Legământului” în Etiopia. Citez din articol:

“Printre creştinii din Etiopia aşezaţi de-a lungul unui ţărm îngust al Mării Roşii dinspre Saba, circulă o legendă (inclusă în istoria epică a regilor, Kebra Negast) conform căreia aceştia ar fi descendenţii lui Menelik I, fiul Sabei şi al lui Solomon, care se află la originea dinastiei regale etiopiene. Potrivit legendei, Menelik a călătorit până la Ierusalim ca să-l vadă pe Solomon, tatăl său, care îmbătrânise. Acesta l-a implorat să rămână şi să devină rege după moartea sa. Dar Menelik a refuzat oferta şi s-a întors acasă noaptea, în secret, luând cu sine cea mai preţioasă relicvă a regatului, Chivotul Legământului. Din câte se pare, Menelik a dus chivotul înapoi în Aksum, în nordul Etiopiei, unde a rămas până astăzi, într-o încăpere din curtea Bisericii Stăpânei Noastre Maria din Zion.”

A rămas Chivotul în Etiopia? Se pare că da… iar de el au aflat şi evreii în vremurile noastre. În 1993, Eritreea (o provincie etiopiană) s-a desprins de ţara-mamă, declarându-şi independenţa. Credeţi că din întâmplare? Există informaţii conform cărora serviciile secrete israeliene (Mossad) ar fi ajutat Eritreea să-şi declare independenţa, întrucât ar fi aflat că autorităţile militare etiopiene ascundeau Chivotul, dar acestea refuzau să coopereze cu Israelul. De aceea, Israelul ar fi sprijinit provincia Eritreea în a se desprinde de Etiopia, pentru a putea negocia cu noile autorităţi transferul Chivotului. Nu degeaba într-un articol din 2006, site-ul Ethiomedia.com ne prezintă informaţia conform căreia cea de-a doua bază militară israeliană s-ar afla în Insula Dahlak din Eritreea. Astfel, se pare că acest Chivot ar fi fost transferat cu succes pe “Pământ Sfânt” şi acum se află în mâinile Israelului. Este, poate, cel mai important artefact biblic. Ce doresc evreii să facă cu el? Habar n-am, dar, conform legendelor, cine deţine acest Chivot va fi întotdeauna victorios.

P.S. Rog să citiţi şi articolul despre Chivot, de acum două săptămâni: Chivotul Legii din Biblie a fost găsit în Zimbabwe…sau în Ierusalim!? Un om de ştiinţă susţine că a găsit pe Chivot sângele lui Iisus Hristos, iar rezultatul analizei e şocant! Nu ştiu care este adevărul… de aceea nu vă pot prezenta decât alternative de-ale sale.

 

Orgoni Crystal