Un blogger cunoscut a descoperit cu ajutorul lui iPhone 5S nişte clădiri pe planeta Mercur! Ne joacă tehnologia feste?


cladiri pe MercurScott C. Waring, autorul blogului UFO Sightings Daily, a mai făcut o descoperire senzaţională în arhivele foto NASA. Este vorba de o fotografie făcută de nava spaţială NASA Messenger, care explorează planeta Mercur. Într-una din fotografii (ce o puteţi vedea în original pe site-ul NASA, dar şi la finalul acestui articol) s-ar putea să se găsească mai multe structuri ce seamănă cu nişte clădiri! Agenţia spaţială americană denumeşte această poză drept „Cercul de foc” şi explică faptul că ea a fost făcută în sudul bazinului Caloris de pe planeta Mercur.

Scott C.Waring explică în articol: „Căutam nişte structuri mai deosebite, când am descoperit această fotografie uimitoare ce pare că are mai multe structuri ciudate. M-am folosit de telefonul iPhone 5S, pentru a o redigitaliza. Aceasta a crescut calitatea cu 5-7%, oferind mai multe detalii decât cele observate. Fac acest lucru de ani de zile, aşa că să nu credeţi că aş fi vreun începător”.

Bloggerul mai spune că, ţinând cont de faptul că craterul Atget (unde a fost făcut poza) are un diametru de 100 de km, „clădirile” de pe Mercur par a avea un diametru cuprins între 5 şi 70 de kilometri.

Mai jos puteţi vedea pozele şi videoclipul… O fi vorba de clădiri? Sau e o festă jucată de tehnologiile moderne? Acum aproape 1 an, am scris un articol (Un blogger a găsit pe planeta Mercur un dreptunghi misterios perfect, în care ar încăpea şi o navă extraterestră) în care acelaşi blogger, Scott C. Waring, a descoperit un dreptunghi misterios pe aceeaşi planetă Mercur. Această mică planetă a sistemului solar se pare că e plină de mistere…

cladiri pe Mercur 1

cladiri pe Mercur 2

cladiri pe Mercur 3


Lasă un comentariu