Concluzie şocantă ale FBI-ului în dosarele sale secrete privind OZN-urile: „extratereştrii” există, dar vin dintr-o planetă „eterică”, invizibilă pentru noi şi care se întrepătrunde cu Pământul!


extraterestri FBIFBI a hotărât să-şi desecretizeze unele din dosarele sale secrete. Iar unele din aceste dosare se referă chiar la OZN-uri (vedeţi linkul către site-ul oficial al FBI: vault.fbi.gov). Oricine înţelege bine limba engleza, poate afla detalii interesante din aceste hârtii, dar cred că se poate face un mic rezumat al lor. Iată punctele lor esenţiale din dosarele FBI despre OZN-uri:

1. O parte din farfuriile zburătoare neidentificate (OZN-uri) transportă echipaje cu fiinţe, iar altele sunt ţinute sub control de la distanță.

2. Misiunea lor este una pașnică. Vizitatorii doar contemplează acest plan al existenţei.

3. Aceşti vizitatori arată ca oamenii, dar sunt mult mai mari în dimensiune.

4. Ei nu sunt oameni de pe Pământ, ci vin din propria lor lume.

6. Ei nu provin dintr-o planetă propriu-zisă (aşa cum folosim noi termenul), ci provin dintr-oplanetă eterică”, care se întrepătrunde cu propria noastră planetă și nu este perceptibilă pentru noi. Aşadar, ei ar proveni din altă dimensiune (o fi îngeri sau demoni!?).

6. Organismele vizitatorilor și navele lor se materializează în mod automat la intrarea în materia noastră densă.

7. OZN-urile posedă un tip de energie radiantă sau o rază, care va dezintegra cu ușurință orice navă care le atacă. Ei reintră în „dimensiunea eterică” când vor, dispărând fără urmă din raza noastră vizuală.

Interesante concluzii ale FBI-ului, nu? Şi ele confirmă ceea ce eu spuneam mai demult: faptul că OZN-urile sunt reale, ca şi „extratereştrii”, numai că nu sunt de pe alte planete ale galaxiei noastre sau ale Universului, ci din alte dimensiuni. Biblia vorbeşte despre „extratereştri” şi le-a dat şi denumiri specifice: îngeri şi demoni.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock