Porţile stelare Annunaki din Irak: miza adevărată a războaielor din Irak din 1991 şi 2003 – susţin unii conspiraţionişti


Fotografia din acest articol reprezintă presupusa poartă stelară irakiană, care se află sub vechiul oraș sumerian Ur, unde se afla cel mai mare templu sumerian, Marele Zigurat din Ur, care a primit 400 de lovituri de rachete în Războiul din Golf.

În 1922, un explorator britanic a fost trimis în Irak pentru a căuta obiecte arheologice în orașul antic Ur. Se spune că ceea ce a găsit nu a fost doar un oraș, ci un întreg complex care adăpostea o poartă stelară intactă. La începutul anilor 1980, însuși Saddam Hussein a ordonat restaurarea Marelui Zigurat, transformând templul într-o cetate. Unii experți spun că cele 3 scări mari care duc la templu au fost restaurate și au scos lucruri, relicve și poarta stelară irakiană.

Administrația Bush a spus că acolo ar fi fost construită o cazarmă unde au fost dezvoltate arme biochimice și chiar au susținut că este o bază pentru forțele aeriene din Ur. Însă, conform conspiraţioniştilor, adevăratul obiectiv al atacului Irakului în 2003 a fost controlul artefactelor construite de extratereştrii Anunnaki care datează de mii de ani, Elita Globală începând să-și facă griji pentru aceste descoperiri, ce riscau să fie făcute publice.

Trupele americane au rămas acolo mai mult de un deceniu, mult timp după ce Hussein a fost răsturnat (2003). Conspiraţioniştii au spus că a fost nevoie de mai mult timp pentru a demonta ușa stelară și a o trimite în Statele Unite. Aşadar, chiar există o legătură directă între fostul Sumer (Irak) și ofensiva împotriva Irakului din anul 1991 şi din 2003? În vremurile sumeriene, chiar exista un dispozitiv tehnologic, o Poartă Stelară funcţională, pe care Anunnaki o folosea pentru a intra și a părăsi planeta noastră?