Un fost militar ne prezintă fotografia unei imense nave necunoscute, aflată lângă planeta Saturn, ce are 3.200 de km lungime! Cine a construit-o?


Bob Dean este un fost ofițer de informații NATO și un militar de rang înalt care a fost implicat în cercetări extinse despre OZN-uri. După ce s-a pensionat, a decis să spună lumii tot ce știe. La un moment dat, el declara următoarele: „Există rase inteligente cu miliarde de ani înaintea noastră. Descoperim stele care probabil să aibă planete, iar acele planete pot fi de până la 3 ori mai vechi decât steaua noastră”.

Un videoclip din 2015 al lui Bob Dean prezintă imagini cu un obiect extraterestru de aproximativ 3.200 km lungime şi circa 800 km diametru, aflat într-un inel de lângă Saturn, şi fotografiat în anul 1980. Bob Dean se întreabă: „Vă daţi seama ce fel de civilizaţie este aceasta, de poate construi un obiect ceresc de 3.200 km lungime?”

În septembrie 2009, nava spațială Cassini a fotografiat lângă planeta Saturn ceea ce NASA numește o „anomalie”: un obiect similar, despre care se crede că are energie, se mișcă sub controlul unei inteligențe şi are un aspect metalic.

Bob Dean nu e singurul care vorbeşte despre obiectele cosmice imense care survolează planeta Saturn. Dr. Bergrun, om de știință ce a lucrat la Centrul de cercetare Ames al NASA, în cartea sa din 1986, „Ringmakers of Saturn”, oferă dovezi fotografice luate de sondele spațiale Voyager 1 și 2, în care se observă vehicule spațiale extraterestre de dimensiuni mari și puteri enorme. Citiţi mai multe în acest articol: Vehicule cosmice mai mari decât Pământul survolează planeta Saturn! – susţinea un fost mare om de ştiinţă de la NASA.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO