Un fost militar ne prezintă fotografia unei imense nave necunoscute, aflată lângă planeta Saturn, ce are 3.200 de km lungime! Cine a construit-o?


Bob Dean este un fost ofițer de informații NATO și un militar de rang înalt care a fost implicat în cercetări extinse despre OZN-uri. După ce s-a pensionat, a decis să spună lumii tot ce știe. La un moment dat, el declara următoarele: „Există rase inteligente cu miliarde de ani înaintea noastră. Descoperim stele care probabil să aibă planete, iar acele planete pot fi de până la 3 ori mai vechi decât steaua noastră”.

Un videoclip din 2015 al lui Bob Dean prezintă imagini cu un obiect extraterestru de aproximativ 3.200 km lungime şi circa 800 km diametru, aflat într-un inel de lângă Saturn, şi fotografiat în anul 1980. Bob Dean se întreabă: „Vă daţi seama ce fel de civilizaţie este aceasta, de poate construi un obiect ceresc de 3.200 km lungime?”

În septembrie 2009, nava spațială Cassini a fotografiat lângă planeta Saturn ceea ce NASA numește o „anomalie”: un obiect similar, despre care se crede că are energie, se mișcă sub controlul unei inteligențe şi are un aspect metalic.

Bob Dean nu e singurul care vorbeşte despre obiectele cosmice imense care survolează planeta Saturn. Dr. Bergrun, om de știință ce a lucrat la Centrul de cercetare Ames al NASA, în cartea sa din 1986, „Ringmakers of Saturn”, oferă dovezi fotografice luate de sondele spațiale Voyager 1 și 2, în care se observă vehicule spațiale extraterestre de dimensiuni mari și puteri enorme. Citiţi mai multe în acest articol: Vehicule cosmice mai mari decât Pământul survolează planeta Saturn! – susţinea un fost mare om de ştiinţă de la NASA.