Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Dacă nu vreţi să fiţi răpiţi de extratereştri, nu mai consumaţi parizer

178

blankCică alimentul numit parizer de porc la conservă joacă un rol important în conspiraţia guvernului de a le permite extraterestrilor să se folosească de oameni drept cobai, în schimbul unor tehnologii laser şi de control al minţii. Această înţelegere presupunea ca, atunci când extraterestrii răpeau pământeni, oficialii să pretindă că nu ştiu nimic, iar în schimb li s-ar fi oferit tehnologia negociată.

Ideea sugerată de această teorie nici nu pare prea rea: trebuie doar să le permitem extraterestrilor să implanteze dispozitive de control al minţii în aproximativ 1 din 40 dintre cetăţenii noştri care, din fericire, nu ştiu nimic. Toate victimele sunt readuse în locul de unde au fost răpite şi nu-şi amintesc nimic, în mod conştient, din oribilul coşmar. Dacă nu ar apela intenţionat la hipnoză, nu ar şti niciodată, de fapt, ce li s-a întâmplat.

Deci ce legătură are parizerul la conservă cu toată această poveste? Amatorii de conspiraţii afirmă că, din cauza unui sistem digestiv subdezvoltat, extratereştrii nu pot consuma mâncarea aşa cum o facem noi. Ei extrag din noi substanţe intestinale şi hormonale, pentru a le folosi ca substanţe nutritive. Dar există şi o problemă. Oamenii cărora nu le-au fost administrate doze corect calculate de parizer de porc la conservă pur şi simplu nu au un gust la fel de bun. Este o ecuaţie simplă; dacă nu consumi acest produs, nu eşti răpit. Şi dacă nu aveaţi deja motive suficient de bune pentru a nu mânca parizer de porc la conservă, acum aveţi unul!

Cât de stupidă vi se pare această teorie a conspiraţiei?

Orgoni Crystal