Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Marele secret al francmasoneriei: primul steag al SUA conţinea şi simbolul planetei Nibiru

222

primul steag al SUAPrecum se ştie, şi precum am demonstrat în acest articol (SUA sau “noua Atlantidă”, dorinţa ancestrală a francmasonilor), Statele Unite a fost opera francmasonilor. Interesant e faptul că prima variantă de steag al Statelor Unite ar fi fost cea din poza de la începutul articolului. Stelele şi dungile de pe actualul steag al SUA ar fi avut forma unei comete, acompaniată de şapte stele. Conform teoriilor lui Zecharia Sitchin şi ale lui Andy Lloyd, “cometa” respectivă, din punct de vedere al mitologiei sumeriene, ar fi reprezentat “steaua întunecată”, adică o stea-companion al Soarelui nostru, care s-ar roti în jurul său, stea acompaniată de şapte planete. Una din cele şapte planete ar fi o planetă gigantă, gen Jupiter, celebra planetă Nibiru, care, odată la 3.600 de ani, ne-ar influenţa viaţa pe Pământ, prin diverse catastrofe (gen inundaţii, cutremure catastrofale etc.)

“Ochiul atotvăzător” din centrul cometei, în acest context, ar simboliza nu neapărat “Arhitectul Universului”, aşa cum multe dicţionare francmasonice ni-l prezintă, ci însăşi steaua-companion al Soarelui nostru.

Imaginea de mai sus este în alb şi negru, aşa că putem presupune faptul că în stânga este pe fond albastru, iar în dreapta pe fond roşu, aşa cum este în prezent şi steagul Statelor Unite. Ştiau francmasonii (părinţii-fondatori ai Statelor Unite) despre Nibiru din cunoştinţele secrete care le-au fost transmise de ordinile persecutate (Ordinul Cavalerilor Templieri) şi sectele eretice (catarii)?

Orgoni Crystal