Gravitaţia a fost învinsă de electricitate încă din 1936? Ce s-a întâmplat cu această invenţie uluitoare?


Nu e doar o impresie personală, însă din ceea ce am citit până în prezent, am ajuns la concluzia că invenţiile cu adevărat importante ale omenirii au fost ascunse de către anumite forţe oculte. Mulţi o să zică că e doar „teoria conspiraţiei”, un termen inventat de CIA pentru a ridiculiza adevărurile incomode. Însă, de multe ori, aşa-zisele „teorii ale conspiraţiei” s-au dovedit a fi adevărate până în final.

De exemplu, observaţi ştirea scurtă pe care am extras-o dintr-o revistă din 1936. În ea se vorbeşte despre un inventator şi inginer, pe nume Denham Verschoyle, care pretindea că a reuşit în sfârşit să învingă gravitaţia prin intermediul electricităţii. Citez din ştire:

„GRAVITAŢIA A FOST ÎNVINSĂ! O descoperire, care a revoluţionat fizica, este aceea făcută de inginerul Denham Verschoyle, după 30 de ani de studiu şi anume: învingerea gravităţii prin electricitate. Descoperitorul spune că pe viitor, automobilele şi tancurile vor putea zbura prin aer fără aripi. Fotografia noastră îl înfăţişează pe descoperitor în laborator, în faţa unui dirijabil în miniatură, care a fost ridicat prin apăsarea pe un buton electric”.

Nu-i aşa că ne putem pune întrebarea logică: dacă a fost adevărată, ce s-a întâmplat cu acea invenţie din 1936? A fost şi ea „îngropată” de forţe oculte, aşa cum au fost îngropate şi alte invenţii revoluţionare?

În anii 2000, apărea o invenţie a unui cercetător din Florida – motorul ce producea “energie gratuită” -, ca urmare a unei tehnologii de amplificare magnetică pe bază de metale rare. Ce s-a întâmplat cu această invenţie? Probabil că a fost ucisă şi zace acum într-un sertar, plin de praf… (vedeţi mai multe AICI – Încă o invenţie “ucisă”: tehnologia de amplificare magnetică pe bază de metale rare – un motor ce produce “energie gratuită”). Şi ăsta e doar un exemplu, dar câte alte invenţii n-au fost „ucise din faşă”, doar pentru a proteja interesele financiare şi de putere ale unor forţe oculte?

Cât priveşte invenţia inginerului Denham Verschoyle, dacă era pusă în practică, acum am fi avut în oraşe şi peste tot maşini zburătoare, şi nu care să meargă pe şosele aglomerate şi limitate. Dacă veţi căuta pe Google, cu numele de „Denham Verschoyle”, veţi vedea doar o carte a acestui autor: „Electricitatea: ce este ea?”. Totuşi, pe Google Patents, putem găsi în 1936 o invenţie depusă de ing. Verschoyle intitulată „Method and devices for levitating matter”, adică „Metodă şi dispozitive pentru materie care levitează”, însă, în afară de acest titlu, nu se găseşte niciun fişier .pdf care să descrie invenţia.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock