Încă o invenţie extraordinară suprimată? Sistem de teleportare a oamenilor prin hiperspaţiu


În 29 septembrie 2004, un inventator american pe nume John St. Clair, a depus la Oficiul American de Invenţii invenţia cu patentul US20060071122A1 – pentru un sistem de teleportare totală a corpului fizic. Invenţia poate fi găsită AICI.

Pe scurt, invenţia statuează: „Această invenție este un sistem care teleportează o ființă umană prin hiperspațiu dintr-o locație în alta, folosind o undă gravitațională pulsatoare, care călătorește prin hiperspațiu”. Rezumatul brevetului definește invenția ca fiind „un sistem generator de gaură de vierme cu undă gravitațională pulsatoare, care teleportează o ființă umană prin hiperspațiu dintr-o locație în alta”.

Mai jos, aveţi şi câteva imagini care prezintă schematic această invenţie:

Statutul actual al acestei invenţii? De pe 22 aprilie 2019, ea apare ca fiind „Abandonată”. De ce? Cine a determinat ca ea să fie abandonată? Au existat cumva presiuni la nivelul forţelor oculte?

Să ne amintim cum alte invenţii au fost suprimate asemănător. La începutul secolului XX, am fi putut avea dezvoltat automobilul electric deja, dar invenţia a fost „abandonată”. Tesla ar fi putut să ofere energie liberă şi electricitate wireless încă de acum un secol, dar invenţiile sale au fost ascunse de acelaşi sistem ocult care a promovat industria petrolului.

La ora actuală, omenirea ar fi putut folosi deja sisteme de teleportare, ca în serialul SF „Star Trek”. Dar, lăcomia corporativă, puterea, controlul și suprimarea tehnologiilor au împiedicat dezvoltarea noastră. Vestea bună este că toate aceste invenții vor fi până la urmă eliberate omenirii, deoarece trăim în perioada în care adevărul la lumină.

Foto: prelucrare proprie

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO