Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

O informaţie top-secret, dezvăluită de detractori: proiectul unei aeronave incredibile care putea controla gravitaţia

2488

blankÎn 1956, o companie britanică din domeniul cercetării, Aviation Studies International Ltd, a publicat un raport secret referitor la sistemele electrogravitaţionale, în care erau prezentate diferite tipuri de control al gravitaţiei.

Inspirindu-se din cercetătorul şi inventatorul Townsend Brown, lucrarea descria principiul utilizării impulsului electrogravitic: “Esenţa impulsului electrogravitic constă în utilizarea unei sarcini pozitive puternic încărcate, pe o parte a vehiculului şi a uneia negative, de cealaltă parte. Miezul motorului este un condensator, iar performanţele sale sunt legate direct de gradul în care asigură reţinerea sarcinilor. Dacă pentru aer coeficientul este k=1 şi pentru materialele dielectrice obişnuite k=6, prin utilizarea aluminatului de bariu acesta este mărit considerabil: în cazul oxidului de titan şi de bariu (material ceramic) coeficientul este k=6.000, existând perspective pentru obţinerea de materiale cu k=30.000, suficient pentru obţinerea de viteze supersonice”.

În respectivul raport, bazat pe realizările lui Brown, se sugerează că: “energia electrostatică necesară imprimării unei viteze de 3 Mach unei aeronave este de circa 1MW, pentru un coeficient k de peste 10.000.”

Cu toate că rezultatele au fost promiţătoare, factorii decizionali nu au luat în serios potenţialele aplicaţii. Sau poate au luat, iar rezultatele sunt ţinute la secret?

Orgoni Crystal