Naziştii au reuşit să inventeze o „rază a morţii”, care putea distruge orice maşinărie inamică?


După capitularea necondiţionată a Germaniei, din mai 1945, englezii au avut ocazia să cerceteze temeinic documentele tehnice secrete capturate odată fabricile ascunse în zonele forestiere ale Schwarzwald. Unele din aceste documente se refereau la experimentele realizate de inginerii nazişti cu aer lichid pentru propulsarea anumitor tipuri de turboreactoare, capabile să producă o imensă forţă de propulsie.

Iniţial, descoperirea i-a făcut pe englezi să creadă că este vorba de un nou sistem de propulsie pentru submarine, dar existenţa unor studii aprofundate despre posibilitatea realizării controlului radio la mare distanţă i-a determinat să-şi schimbe ipoteza. Astfel, s-a ajuns la concluzia că era vorba de un nou şi foarte puternic tip de aeronavă telecomandată!

Robert Ley, ministru al Muncii în Germania nazistă, a declarat odată că oamenii de ştiinţă germani au pus la punct o „rază a morţii”, probabil o armă laser. Căpitanul Heinze Schaeffer, comandantul submarinului U-977 susţinea în cartea sa „U-boat 977”, că în aprilie 1945 a fost invitat să participe la o demonstraţie a unei aşa-zise „arme a morţii”. Schaeffer a trebuit să refuze invitaţia, deoarece primise ordinul de ambarcare pentru Antarctica, cu puţin timp înainte de capitularea Germaniei.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock