Un cercetător american, care se afla foarte aproape de a face descoperiri foarte importante privind noul coronavirus, a fost ucis. Oare de ce?


Au început deja crimele în legătură cu cercetările privind noul coronavirus SARS-CoV-2? Iată ce ştire putem citi pe CNN.com:

Un profesor de la Universitatea din Pittsburgh (SUA), pe punctul de a face „descoperiri foarte importante”, în cercetarea bolii Covid-2019, potrivit universității, a fost împușcat și ucis într-un caz aparent de crimă-sinucidere, a spus poliția. Profesorul asistent de cercetare, identificat ca Bing Liu, a fost găsit în locuința sa cu răni de foc la cap, gât, abdomen și extremități, potrivit Departamentului Poliției Ross. Anchetatorii cred că un al doilea bărbat neidentificat, care a fost găsit mort în mașina sa, l-a împușcat și l-a ucis pe Liu în locuința sa, înainte de a se întoarce în mașină şi și-a luat propria viață. Poliția crede că bărbații se cunoșteau.

Universitatea a emis o declarație spunând că este „întristată profund de moartea tragică a lui Bing Liu, un cercetător admirat la Universitatea din Pittsburgh şi transmitem regretele noastre cele mai profunde familiei, prietenilor și colegilor lui Liu, în această perioadă dificilă.”

„Bing a fost pe punctul de a face descoperiri foarte semnificative pentru a înțelege mecanismele celulare care stau la baza infecției cu SARS-CoV-2”, au spus colegii săi de la universitate într-un comunicat.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): CNN.com

P.S. Părerea mea în legătură cu această ştire este următoarea:

1) Nu cred că cel de-al doilea bărbat (care l-a ucis pe cercetător) s-a sinucis în maşina sa; cred că a fost ucis, la rândul lui. Aşa se întâmplă, de obicei, cu criminalii plătiţi (sunt ucişi, pentru a nu dezvălui mai multe).

2) Cred că asasinarea cercetătorului are legătură cu cercetările sale în legătură cu SARS-CoV-2. Cine ştie la ce rezultate ajunsese şi, cineva, nu dorea să se întâmple asta.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Comentariile sunt închise.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock