Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

O masivă „piramidă neagră” se găseşte ascunsă în Alaska, fiind mult mai mare decât marea piramidă din Giza – susţin mai mulţi „insideri”


O posibilă piramidă ascunsă din Alaska ar fi fost descoperită pe 22 mai 1992, în timp ce China efectua un test nuclear subteran în LonPor, deșertul nordic al Chinei. Inițial considerat a fi un cutremur mare, oamenii de știință au folosit explozia seismografică pentru a analiza scoarța terestră și au descoperit o structură piramidală mult mai mare decât Marea Piramidă a Egiptului, lângă Muntele McKinley din Alaska.

Confirmarea existenței Piramidei Negre nu a apărut decât pe 26 iulie 2012, când jurnalista veterană și specialistă în OZN-uri Linda Moulton Howe a raportat descoperirea sa în emisiunea de radio „Coast to Coast AM”. Linda Moulton Howe a oferit detalii, spunând că în Alaska există o zonă asemănătoare „Triunghiului Bermudelor”, şi care este cunoscută sub numele de „Triunghiul Alaskăi” – unde, de-a lungul timpului, s-au semnalat dispariţii de nave, avioane și oameni.

Imagine: Triunghiul Alaskăi, locul unde dispariţii ciudate au loc de zeci de ani.

În acea noapte, Linda Moulton Howe a difuzat un interviu cu Doug Mutschler, fost ofițer de contrainformații al armatei americane, care a explicat circumstanțele din jurul descoperirii piramidei și a dezvăluit legătura dintre acel sit și Armata Americană. Mutschler a fost mutat din Alaska la Fort Meade, sediul NSA (Agenția Națională de Securitate), unde a verficat şi confirmat povestea piramidei.

Lucrurile au luat o întorsătură bizară în dimineața zilei după difuzarea conversației dintre Linda Moulton Howe și Mutschler. Fiul unui fost inginer de la Western Electric a contactat-o ​​pe jurnalistă pentru a valida afirmațiile lui Mutschler și pentru a adăuga poveştii numeroase piese de puzzle lipsă. Noua sursă a lui Howe a indicat faptul că, între 1959 și 1961, tatăl său a lucrat la un sistem electric pentru o piramidă subterană foarte masivă, de origine necunoscută, aflată în Alaska și, potrivit relatărilor noului martor: „După război, tatăl meu s-a specializat în inginerie electrică și fizică și, după ce a absolvit facultatea, a fost ales de armată să se alăture unui grup de alți experți pentru a studia și a opera într-o clădire subterană din Alaska, cunoscută sub numele de „Piramida Neagră”.

El a menționat de mai multe ori cât de serios a privit guvernul această inițiativă și măsurile de precauție pe care le-a luat pentru a o ține ascunsă de ochii publicului: „Am presupus că este o bază militară”, a explicat el. „Dacă piramida descoperită în 1992 este exactă, este posibil ca guvernul să fi știut despre ea cu mult înainte de atunci și să fi făcut pași uriași pentru a o ascunde”.

Potrivit Lindei Moulton Howe, piramida ar fi situată la aproximativ 80 de kilometri sud-vest de Muntele McKinley, fiind foarte veche, astfel că ar fi rezonabil să presupunem că ea ar fi fost creată de o civilizaţie foarte avansată, necunoscută astăzi.


Lasă un comentariu