Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

O masivă „piramidă neagră” se găseşte ascunsă în Alaska, fiind mult mai mare decât marea piramidă din Giza – susţin mai mulţi „insideri”

  •  
  •  
  •  
  •  

blankO posibilă piramidă ascunsă din Alaska ar fi fost descoperită pe 22 mai 1992, în timp ce China efectua un test nuclear subteran în LonPor, deșertul nordic al Chinei. Inițial considerat a fi un cutremur mare, oamenii de știință au folosit explozia seismografică pentru a analiza scoarța terestră și au descoperit o structură piramidală mult mai mare decât Marea Piramidă a Egiptului, lângă Muntele McKinley din Alaska.

Confirmarea existenței Piramidei Negre nu a apărut decât pe 26 iulie 2012, când jurnalista veterană și specialistă în OZN-uri Linda Moulton Howe a raportat descoperirea sa în emisiunea de radio „Coast to Coast AM”. Linda Moulton Howe a oferit detalii, spunând că în Alaska există o zonă asemănătoare „Triunghiului Bermudelor”, şi care este cunoscută sub numele de „Triunghiul Alaskăi” – unde, de-a lungul timpului, s-au semnalat dispariţii de nave, avioane și oameni.

blank
Imagine: Triunghiul Alaskăi, locul unde dispariţii ciudate au loc de zeci de ani.

În acea noapte, Linda Moulton Howe a difuzat un interviu cu Doug Mutschler, fost ofițer de contrainformații al armatei americane, care a explicat circumstanțele din jurul descoperirii piramidei și a dezvăluit legătura dintre acel sit și Armata Americană. Mutschler a fost mutat din Alaska la Fort Meade, sediul NSA (Agenția Națională de Securitate), unde a verficat şi confirmat povestea piramidei.

Lucrurile au luat o întorsătură bizară în dimineața zilei după difuzarea conversației dintre Linda Moulton Howe și Mutschler. Fiul unui fost inginer de la Western Electric a contactat-o ​​pe jurnalistă pentru a valida afirmațiile lui Mutschler și pentru a adăuga poveştii numeroase piese de puzzle lipsă. Noua sursă a lui Howe a indicat faptul că, între 1959 și 1961, tatăl său a lucrat la un sistem electric pentru o piramidă subterană foarte masivă, de origine necunoscută, aflată în Alaska și, potrivit relatărilor noului martor: „După război, tatăl meu s-a specializat în inginerie electrică și fizică și, după ce a absolvit facultatea, a fost ales de armată să se alăture unui grup de alți experți pentru a studia și a opera într-o clădire subterană din Alaska, cunoscută sub numele de „Piramida Neagră”.

El a menționat de mai multe ori cât de serios a privit guvernul această inițiativă și măsurile de precauție pe care le-a luat pentru a o ține ascunsă de ochii publicului: „Am presupus că este o bază militară”, a explicat el. „Dacă piramida descoperită în 1992 este exactă, este posibil ca guvernul să fi știut despre ea cu mult înainte de atunci și să fi făcut pași uriași pentru a o ascunde”.

Potrivit Lindei Moulton Howe, piramida ar fi situată la aproximativ 80 de kilometri sud-vest de Muntele McKinley, fiind foarte veche, astfel că ar fi rezonabil să presupunem că ea ar fi fost creată de o civilizaţie foarte avansată, necunoscută astăzi.


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu