Un videoclip ne prezintă un posibil „câmp de forţă invizibil” în jurul lui Lady Gaga


Cântăreața și actrița americană Lady Gaga este cunoscută pentru excentricitatea ei în diverse domenii ale industriei divertismentului. Ea a devenit (din nou) virală pe Internet, după ce un videoclip înregistrat în timpul spectacolului pe care îl ţinea, o prezintă ​​pe vedeta pop americană blocând în mod supranatural un obiect aruncat asupra ei. Lady Gaga se afla pe scenă, când un obiect mare şi misterios s-a îndreptat spre ea, dar acesta a căzut brusc înainte să o lovească pe cântăreață. Unii au interpretat asta ca un fel de „scut invizibil” / „câmp de forţă” invizibil pe care Lady Gaga l-ar avea în jurul ei.

Aşadar, dacă e să analizăm mai detaliat videoclipul, în timp ce Lady Gaga cânta, un obiect în formă de dreptunghi s-a îndreptat spre ea. Dar când mâna i s-a coborât, ca parte a coregrafiei, „întâmplător” acest lucru l-a făcut și obiectul ciudat. Odată ce videoclipul a fost distribuit pe rețelele de socializare, au început să se răspândească tot felul de teorii, inclusiv posibilitatea ca Lady Gaga să fie un extraterestru sau un fel de magician foarte puternic.

Cei mai sceptici internauți au sugerat explicații mai realiste despre ceea ce s-a întâmplat, cum ar fi prezenţa unor ventilatoare puternice de scenă sau alte obiecte de protecție folosite pentru concerte. De asemenea, se pare că în fața artiștilor aflaţi pe scenă s-ar afla un fel de „plasă de teatru”, folosită pentru efecte speciale. Această presupusă țesătură pare deosebit de transparentă atunci când este iluminată din spate.

Dar, lăsând la o parte teoria sceptică, alții au mers mult mai departe, numind-o pe Gaga „o vrăjitoare de rang înalt în industria muzicală”. Ce părere aveţi despre câmpul de forță misterios al lui Lady Gaga? Este ea un mag puternic, o ființă extraterestră sau poate nu e vorba decât de o plasă de protecție aflată pe scenă? Voi decideţi!

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock