Celebra Marilyn Monroe ar fi fost asasinată pentru că ştia informaţii secrete despre extratereştri, aflate de la amantul ei, preşedintele JF Kennedy – susţine o carte controversată


Celebra zonă militară secretă Zona 51 din Nevada (SUA), extratereștrii, asasinarea preşedintelui american Kennedy (1963) și moartea starului Marilyn Monroe (1962)… sunt toate conectate între ele? Este o saga extrem de controversată, care datează de la mijlocul anilor ’90, fiind clar nu va dispărea prea curând. Marea majoritate a poveștii se bazează pe un document controversat, de origini îndoielnice, cu o autenticitate la fel de îndoielnică. Se presupune că există un document CIA, datat 3 august 1962, și în care se vorbeşte presupusele cunoștințe ale lui Marilyn Monroe despre incidentul de la Roswell (1947) și conspirații cu tematică OZN. Ceea ce este deosebit de interesant despre „documentul Monroe” nu este atât ceea ce spune, ci ceea ce în mod specific nu spune. În ciuda a ceea ce au declarat mulți cercetători, nu există nici măcar o singură referință în document la extratereștri, farfurii zburătoare sau OZN-uri. Niciunul singur. Dar, mai întâi, să vedem cum și în ce circumstanțe a apărut controversatul document de o pagină.

Totul a început în 1995, la o conferință de presă din Los Angeles. A fost o conferință de presă susținută de un bărbat pe nume Milo Speriglio. Era un bărbat cu un interes profund pentru circumstanțele morții lui Marilyn Monroe. Speriglio a fost atât de interesat de ultima ei zi din viaţă, din august 1962, încât a scris 3 cărți despre problemele vieții ei și despre moartea ei încă controversată: „Crypt 33”, „The Marilyn Conspiracy” și „Marilyn Monroe: Murder Cover-Up”. Până în 1995, Speriglio nu făcuse nicio legătură între starul de la Hollywood și OZN-uri. Aşadar, ce l-a determinat pe Speriglio să se îndrepte către un teritoriu nou și controversat? A fost o revelație ce a provenit de la un bărbat pe nume Timothy Cooper. În vremurile acelea, Cooper era o figură binecunoscută în ufologie, fiind şi foarte controversată. Cea mai mare parte a controversei provenea din faptul că acest Cooper susținea că a primit o mulțime de documente senzaționale, scurse de la persoane din comunitatea de informații, documente despre OZN-uri prăbușite, incidentul Roswell, extratereștri morți sau grupul secret Majestic 12.

Nu există nicio îndoială că documentele au existat, fiind sute de pagini. Marea întrebare este: sunt ele adevărata afacere? Când lucrările au fost puse la dispoziție, au existat acei cercetători care au crezut că documentele sunt 100% reale. Unii anchetatori, însă, le-au considerat a fi dezinformare guvernamentală. Iar alții erau ferm de părere că acest Cooper le crease, poate pentru faimă, notorietate sau bani. Posibil, toate trei. „Documentul Marilyn” a fost unul dintre cele pe care Cooper a pretins că le-a primit de la una dintre diversele sale surse.

Bazându-se pe acest document, precum şi pe alte surse, cercetătorul Nick Redfern a scris cartea o carte intitulată „Diary of Secrets: UFO Conspiracies and the Mysterious Death of Marilyn Monroe” (vezi pe amazon.com), în traducere „Jurnalul secretelor: conspirațiile OZN și moartea misterioasă a lui Marilyn Monroe”. Nick Redfern pretinde că Marilyn Monroe a fost asasinată după ce a aflat secretele OZN-urilor de la președintele John F. Kennedy, cu care s-a aflat la un moment dat într-o relaţie. „Bomba de la Hollywood”, care a fost găsită moartă la vârsta de 36 de ani în 1962, era considerată a fi o amenințare la adresa securității naționale după obținerea informațiilor de OZN-uri. Astfel, autorul Nick Redfern a spus că „moartea lui Marilyn s-a datorat faptului că i s-au spus secrete guvernamentale. Unul dintre ele este despre OZN-uri prăbușite și cadavre ciudate deținute în baze militare”.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO