Un fost angajat NASA face următoarea dezvăluire: ce se află ascuns pe Lună e năucitor! De asta au fost manipulate fotografiile arătate publicului…


Ralph Kennedy Johnston (sau Ken Johnston) este un fost lucrător NASA, care a participat activ la programele Apollo, şi care a făcut nişte dezvăluiri incredibile în cartea sa „Ken’s Moon”, adică „Luna lui Ken”.

Ken Johnston a hotărât să facă publice dovezile despre manipularea imaginilor din misiunile NASA Apollo pe Lună (de la sfârşitul anilor ’60 şi începutul anilor ’70) – lucruri legendare pentru cei care cred în istoria alternativă. Povestea lui Ken este aceasta: el descoperit o situație şocantă în sălile secrete ale NASA. Ken a fost directorul Departamentului pentru controlul datelor și fotografiilor, ocupându-se în special cu editarea fotografiilor luate din misiunile spaţiale NASA pe Lună.

Într-o zi, Ken intră în laborator, unde a observat o activitate suspectă. Acolo se aflau nişte persoane care se ocupau cu ştergerea detaliilor din imaginile de pe Lună, detalii care putea fi greu de explicat. În acea zi, aceștia aveau sarcina de a şterge nişte stele în anumite imagini lunare. Scuza oferită era că stelele din cerul lunar i-ar face pe oameni „confuzi”.

Acest lucru i-a atras atenţia lui Ken. Astfel, el a aflat că ştergerea anomaliilor din imaginile de pe Lună era ceva obișnuit. De ce-au făcut asta? Ce-aveau de ascuns? Guvernul SUA și poporul american au alocat resurse financiare semnificative pentru ajungerea pe Lună. Ideea era să se împărtăşească în întreaga lume toate imaginile şi informaţiile obţinute de pe Lună. Dar, atunci când descoperi că anumite părţi din fotografiile de pe Lună erau şterse / manipulate, atunci acest lucru era extrem de dezamăgitor.

Dar, ce aveau de ascuns cei de la NASA faţă de omenire? Ken Johnston a fost destul de prevăzător şi a păstrat o parte din fotografiile originale. Priviţi-le şi voi mai jos şi vă veţi da seama de ce s-a ales manipularea fotografiilor. Da, ăsta e motivul: ele arată că pe Lună a existat (sau încă există?) o civilizaţie extraterestră avansată, care a lăsat multe urme…

Ce vedeţi în imaginea înconjurată cu roşu? Nu-i aşa că posibilele clădiri ale unui oraş pe Lună?