După ce ar fi pus mâna pe câteva nave spațiale extraterestre, guvernul american ar fi construit baze adevărate extraterestre?


Unidentified Flying Object

Lt.col. (r) George Edwards, din cadrul Forţelor Aeriene Americane, afirma la un moment dat că autoritățile din SUA au pus mâna pe câteva nave spațiale extraterestre, începând cu cea care s-a prăbușit la Roswell, în 1947 și cu cele recuperate de la germani. Guvernul american ar fi utilizat tehnologia extraterestră începând cu anii ’50, pentru a trimite primul om pe Lună.

Locul curent de testare a OZN-urilor este în deșertul de la nord de Las Vegas, într-o zonă cunoscută sub diferite nume, ca Dreamland („Tărâmul viselor”) ,”Zona 51″ sau „S-4”. În timpul zilei sunt testate noile prototipuri de avioane, în vreme ce noaptea astronauții pământeni fac plimbări cu OZN-urile, încercând să deslușească tainele pilotajului interplanetar de la extratereștri. Ideile și teoriile despre farfuriile zburătoare din „Dreamland” au prins substanță și certitudine în 1989, când un inginer, Bob Lazar, a venit să spună întregii lumi, prin intermediul postului „TV KLAS”, că, în calitatea sa de angajat al lui „S-4”, el inspectase o farfurie zburătoare autentică, un model mai mic, propulsat de amplificatoare gravitaționale, energia necesară acestuia fiindu-i furnizată de un reactor antimaterie!

De asemenea, americanii au construit baze adevărate extraterestre sub terenurile rezervațiilor indiene, care au ca vecini statele Utah, Colorado, New Mexico și Arizona, sau în deșertul Mojave, în Yucca Valley. Oricine se va duce în aceste locuri va rămâne uimit de activitatea frecventă și de felul în care populația din zonă a acceptat prezența OZN-urilor, care sunt considerate ca fiind ceva normal. Toate aceste zone sunt controlate complet de Departamentul Marinei Militare, personalul care lucrează aici fiind plătit de Marina Americană.

A fost creată o fundație ultrasecretă, căreia i s-au alocat fonduri de milioane de dolari și care este controlată direct de Biroul Militar de la Casa Albă. Fundația se ocupă de construirea a peste 75 de dispozitive subterane în cadrul proiectului BMS (Baze Militare Subterane). Curioșii care întreabă la ce folosesc și care este natura acestor construcții primesc un răspuns invariabil și ferm: adăposturi pentru președintele țării, în caz de război.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock