Septembrie şi noiembrie 2021: trei ştiri, în aparenţă fără legătură între ele, şi mortalul virus al variolei

  •  
  •  
  •  
  •  

Trei ştiri ciudate, în decursul lunilor septembrie şi noiembrie 2021, ce nu par a fi legate între ele, ar fi de groază dacă s-ar descoperi că ar fi totuşi interconectate. În primul rând, aşa cum putem citi pe Yahoo News (FBI investigating vials labeled ‘smallpox’ found in lab near Philadelphia), pe 17 noiembrie 2021, FBI investighează flacoane etichetate cu „variolă” care au fost găsite recent într-un congelator de la o unitate Merck din afara Philadelphia, Pennsylvania (SUA) pe 4 noiembrie 2021, fiole care nu trebuiau să fie acolo. Variola, o boală cauzată de virusul variolei, este considerată atât de mortală încât doar două laboratoare din lume sunt autorizate să depoziteze mostre ale virusului, unul în Rusia și celălalt la CDC în Atlanta (SUA).

Apoi, dacă ne întoarcem cu puţin timp în urmă, pe 4 noiembrie 2021, miliardarul Bill Gates declara într-un recent interviu că „teroriştii” vor încerca să folosească variola ca armă biologică, pledând pentru mai multe miliarde de dolari pentru „a preveni viitoarele pandemii”. Ştirea o puteţi găsi pe Daily Mail (Bill Gates warns terrorists will try and use smallpox as a biological weapon as he bids for billions in funding to prevent future pandemics). De unde ştie Bill Gates că vor avea loc acte de terorism cu viruşi de variolă? Are servicii de informaţii secrete?

blank

În septembrie 2021, tot de pe Yahoo News (SIGA Announces BARDA Exercise of Procurement Option Valued at $112.5 Million for Oral TPOXX®), aflăm o ştire conform căreia Departamentul Sănătăţii al SUA a achiziţionat mai multe doze ale medicamentului TPOXX, în valoare de 112 milioane de dolari, medicament folosit pentru tratamentul împotrivei variolei.

Există vreo şansă ca cele 3 ştiri să aibă vreo legătură ascunsă între ele? Voi decideţi! A nu se uita că variola este o boală contagioasă, cu o mortalitate foarte mare, care afectează omenirea de mii de ani. Variola, care apare în mod natural, a fost eradicată în întreaga lume în 1980, rezultatul unei campanii globale de imunizare fără precedent. S-au păstrat câteva probe de virusul variolei în scopuri de cercetare, însă acest lucru a condus la îngrijorarea că variola ar putea fi folosită într-o zi ca agent de război biologic.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu