Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Se topeşte gheaţa şi zăpada în Antarctica şi apar urmele unor vechi civilizaţii necunoscute! Militarii şi oamenii de ştiinţă le explorează deja în secret?


Zilele trecute, în Antarctica se anunţau temperaturi record pentru această „zonă îngheţată” a lumii, deşi acolo este vară. Astfel, pe 9 februarie 2020 s-au anunţat +20 de grade, un record absolut, cu un grad mai mult decât recordul precedent, de +19 grade Celsius din 1982. Aşa că nu e de mirare că gheaţa şi zăpada de aici a început să se topească.

Dar, odată cu topirea gheţii, apar şi surprizele… Ca de exemplu, o posibilă aşezare străveche în Antarctica, aşa cum se poate observa în acest articol. Imagini ale sateliţilor arată urme rămase după topirea gheţii / zăpezii care nu par a fi naturale, ci, mai degrabă, de origine artificială.

Aceste urme prezintă un fel de structuri hexagonice străvechi, care ar putea constitui domul unei structuri mai largi, îngropate sub stratul de gheaţă, ce făcea parte dintr-un complex subteran străvechi. Domul are circa 45 de metri diametru, având pereţi de 8 metri înălţime. Există mai multe structuri artificiale, în jurul domului, fiind vorba, probabil, de intrări militare către dom. Aceasta înseamnă că militarii şi oamenii de ştiinţă ştiu deja de aceste structuri, explorând în secret complexul subteran.

E clar că acest continent înghețat – Antarctica – ascunde foarte multe mistere, ce arată că acolo a existat, într-adevăr, în trecutul îndepărtat o civilizație umană (sau chiar extraterestră). Într-un articol din august 2019 – Google Earth ne dezvăluie un chip uman impresionant, sculptat în Antarctica! El se aseamănă cu faimosul „chip uman” de pe planeta Marte… – prezentam un chip uman în Antarctica, ce apare pe aceste coordonate pe Google Earth: 72°00’36″S, 168°34’53″E.

Foto: captura Google Earth