Extratereştrii au înfiinţat lojile francmasonice cu scopuri nobile, dar Illuminati i-a distrus printr-un plan diabolic

 • 6
 •  
 •  
 •  
  6
  Shares

Să presupunem că vizitatori din spaţiul cosmic -indiferent dacă de pe Sirius, Orion, Aldebaran, poate de pe Nibiru sau de pe altă planetă – ar ateriza aici într-o zi, ce s-ar întâmpla atunci pe Pământ? Înainte de toate, ce ar face ei? De aceea, s-a hotărât să se conceapă un plan ascuns, spre a pregăti omenirea pentru ziua X. Mai simplu: cum ar trebui să se procedeze pentru ca lumea să nu mai fie divizată, în funcţie de religie, ţări şi războaie?

Era vorba să se tindă spre hegemonia mondială, cu scopul constituirii unui guvern mondial, care sa fie in stare apoi să ia legătura cu alte civilizaţii şi să dezvolte un schimb „normal” cu Pământul. Astfel s-a născut ideea unui guvern mondial – în sens pozitiv. A fost elaborat un plan care consta în răsturnarea de la putere a caselor regale şi a guvernelor existente – prin revoluţii şi intrigi – pentru ca în final să se obţină ceea ce astăzi se numeşte Noua ordine mondială.

Un timp totul a mers foarte bine – a fost perioada când din loji făceau parte mulţi bărbaţi înţelepţi şi învăţaţi, politicieni, ba chiar monarhi şi preşedinţi, cu toţii având acelaşi ţel. Apoi în structura lojilor s-a petrecut o schimbare, şi anume şi-a făcut apariţia o nouă lojă, cunoscută drept Ordinul iluminaţilor bavarezi, creată în anul 1770 de către Adam Weishaupt, din dispoziţia băncii Rothschild (conform iubitei lui Rothschild, Ayn Rand). Această lojă a creat noi grade şi a racolat francmasoni cu ranguri înalte, i-a ademenit cu presupuse cunoştinţe noi şi cu încă mai multă putere, însă acest plan a fost de natură diabolică.

Acum s-a ajuns la probleme reale: o parte a ştiinţei templierilor, documente şi artefacte din sarcofage au trecut în mâinile iluminaţilor, iar aceştia au mai aflat despre mecanismele vieţii şi ale forţei gândului, despre Atlantida, despre alte civilizaţii anterioare şi despre cele din cosmos. Iar mecanismele forţei gândului, îndreptate spre un ţel precis, funcţionează – indiferent dacă se aplică în scop constructiv sau distructiv. Astăzi, poartă numele de magie neagră şi magie albă. Mecanismele şi legităţile sunt aceleaşi la ambele, diferenţiindu-le mobilul şi modalităţile.

Prin intermediul textelor templierilor, iluminaţii au luat însă cunoştinţă şi despre localizarea marilor zăcăminte de materii prime, începând imediat să le exploateze. Rezultatul îl cunoaştem cu toţii – deţinătorii acestor monopoluri se află pe Wall Street şi în City of London, districtul financiar al Londrei, descris drept „cel mai bogat metru pătrat din lume” şi care este un stat propriu, independent – asemănător Vaticanului.


 • 6
 •  
 •  
 •  
  6
  Shares

Lasă un comentariu