Suedia nu mai e de acord cu experimentul de blocare a luminii Soarelui, aşa cum dorea miliardarul Bill Gates, cu o idee halucinantă


Pe 23 martie 2021, scriam acest articol – Bill Gates vrea să diminueze lumina Soarelui, injectând mii de tone de cretă în stratosfera Pământului. Primul test are loc în iunie 2021 – despre ideile nebuneşti ale miliardarului Bill Gates, care îşi doreşte să diminueze lumina Soarelui, din cauza aşa zisei „încălziri globale”, un concept foarte controversat, ce e contestat de unii oameni de ştiinţă. Spuneam atunci că în iunie 2021 urma ca experții Universității Harvard să testeze sistemul, trimițând un balon mare la 20 de kilometri deasupra orașului suedez Kiruna și să lăse să cadă 2 kg de praf de cretă în stratosferă. Scopul misiunii estimate la 3 milioane de dolari, susținută de miliardarul Bill Gates, ar fi fost acela de a face ca această cretă să diminueze o parte din radiația Soarelui, și astfel să se răcească planeta.

Acum însă, aşa cum ne anunţă Reuters.com, la presiunea localnicilor şi a activiştilor de mediu, Agenţia Spaţială Suedeză a anunţat că nu mai este de acord ca experimentul lui Bill Gates să aibă loc deasupra teritoriului ei, asta fiind o palmă pentru miliardarul Bill Gates, care miza pe acest lucru.

Există oameni de ştiinţă care cred că blocarea Soarelui (aşa cum doreşte Bill Gates) ar opri fotosinteza pe întreaga planetă, ducând la un prăbușire catastrofală a fiecărui ecosistem de pe planetă. Consecinţa ar fi că întreaga civilizație umană ar înceta să mai existe. Chiar și Reuters.com admite că „riscurile potențiale sunt neclare”, dar nu menționează riscul colapsului biosferei, care rezultă din pierderea fotosintezei.

Aceste experimente cu viaţa de pe Pământ ar trebui să fie interzise odată pentru totdeauna, pentru că riscurile sunt necunoscute.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO