Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Evenimentele grave din lume continuă! În Iordania are loc o tentativă de lovitură de stat, iar în Egipt o ceremonie grandioasă a morţii, dedicată mumiilor regale

  •  
  •  
  •  
  •  

Revin cu ideea personală că în lume se întâmplă evenimente grave şi bizare, care, la prima vedere, par a nu avea deloc legătură între ele, însă totul pare că se întâmplă în spatele unui război mondial hibrid de anvergură. Am exprimat asta în 2 articole din martie 2021 până în prezent – Evenimente grave care au loc în perioada aceasta în lume, în spatele uşilor închise. Va lansa Trump lovitura decisivă în august 2021 împotriva Elitei Illuminati? şi Ce se întâmplă în lume în ultima perioadă? Evenimente care arată că se desfăşoară un posibil “război hibrid” ascuns între două forţe principale.

Dar ce s-a mai întâmplat în ultimele zile, de am simţit nevoia să revin din nou cu un articol pe această temă? Sâmbătă, 3 aprilie 2021, în Iordania a avut loc o tentativă de lovitură de stat (Jordan’s Prince Hamzah bin Hussein ‘under house arrest’). Ce s-a întâmplat, de fapt? Fostul prinţ moştenitor şi frate vitreg al regelui Abdullah al II-lea al Iordaniei, Hamzah bin Hussein, a anunţat că se află „în arest la domiciliu” în palatul său din Amman, după ce a fost acuzat de armată de activităţi împotriva „securităţii regatului”.

Potrivit cotidianului „The Washington Post”, prinţul Hamza este vizat de o anchetă după „descoperirea a ceea ce responsabili ai palatului au descris ca un complot complex şi pe scară largă” pentru a-l răsturna pe regele Abdullah al II-lea. Acest complot „a inclus cel puţin un alt membru al familiei regale, precum şi şefi de triburi şi membri ai conducerii serviciilor de securitate ale ţării”, a adăugat, citând un oficial cu rang înalt într-un serviciu de informaţii din Orientul Mijlociu. „Nu fac parte din nicio conspiraţie sau vreo organizaţie malefică”, s-a apărat prinţul într-un videoclip postat pe Internet.

Pe de altă parte, într-o ţară vecină Iordaniei, în Egipt, are loc în aceeaşi perioadă o imensă ceremonie ocultă, prin care zeci de mumii regale sunt mutate în muzeul din Cairo. Ceremonia este spectaculoasă, de parcă s-ar aduce o odă acestor mumii moarte de mii de ani. Cine are interesul să facă public acest spectacol grandios, ca într-un adevărat cult al morţii?

Rămân la ideea că forţele oculte se află într-un război mondial hibrid cu forţele care i se opun… O să vedem cine o să aibă câştig de cauză în cele din urmă!


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu