Evenimente grave care au loc în perioada aceasta în lume, în spatele uşilor închise. Va lansa Trump lovitura decisivă în august 2021 împotriva Elitei Illuminati?

  •  
  •  
  •  
  •  

ATENŢIE! Acest articol constituie o opinie personală!

Evenimente extrem de grave, desfăşurate în spatele uşilor închise, au loc în această perioadă în lume. Şi nu prea au legătură cu pandemia de coronavirus – de fapt, aceasta constituie un paravan perfect pentru desfăşurarea în paralel a unui adevărat „război mondial hibrid”. Însă, pentru prima dată în istorie, opinez că acest război nu mai are loc între anume state, ci se desfăşoară între grupuri secrete ale elitei mondiale, chiar din interiorul aceloraşi ţări sau din ţări diferite, pentru a acapara puterea mondială.

Evenimentele grave de care vorbeam la început se întâmplă chiar sub ochii noştri, însă noi le percepem ca fiind „întâmplătoare, izolate”, însă ele au legături între ele, chiar dacă noi nu le vedem. Am mai vorbit despre asta într-un articol din 8 martie 2021 – Ce se întâmplă în lume în ultima perioadă? Evenimente care arată că se desfăşoară un posibil “război hibrid” ascuns între două forţe principale – însă, de atunci până în prezent s-au mai desfăşurat şi alte evenimente care întăresc teoria războiului hibrid mondial ascuns. Iată câteva din ele:

1) Moartea misterioasă a preşedintele Tanzaniei (Preşedintele Tanzaniei, care se opunea vaccinării şi punea la îndoială testele de coronavirus, a murit! Din ce cauză?). El se opunea vaccinării şi punea la îndoială testele de coronavirus. Oficial ar fi murit de probleme cardiace, dar mai degrabă, cred că a fost pur şi simplu „scos din schemă”. Nu neapărat pentru atitudinea sa faţă de coronavirus, ci, mai degrabă, că e posibil să nu fi acceptat aderarea ţării sale la „noua ordine mondială” ce se vrea impusă de una din părţi.

2) Pe Internet apar zvonuri, dar şi filmări, din care ar rezulta că preşedintele american Joe Biden ar apărea la televizor sub formă de holograme (O filmare şocantă prezintă o ciudăţenie cu privire la poziţia mâinilor preşedintelui Joe Biden… Care e explicaţia!? şi Încă o filmare controversată cu preşedintele american Joe Biden, în care partea de sus a capului său pare că “dispare”. Ce se întâmplă?). Nu ştiu dacă această conspiraţie e adevărată sau nu, dar eu ştiu o vorbă: niciodată nu iese fum fără foc. Dacă ar fi adevărată, de ce Biden ar apărea sub forme de holograme? Îi este frică să nu fie asasinat şi stă la distanţă, văzându-se doar virtual?

3) Moartea bizară în doar 3 săptămâni din martie 2021 a 2 mari miliardari ai planetei – francezul Olivier Dassault şi cehul Petr Kellner (Marea Resetare are loc acum în spatele uşilor închise: 2 miliardari ai lumii mor în 2 “accidente de elicopter” bizare la doar 3 săptămâni distanţă în martie 2021! Ce Forţă din umbră doreşte să preia controlul asupra planetei?). Şi culmea e că cei doi miliardari ar fi murit în „accidente de elicopter”. Prea mare coincidenţă, ca să nu crezi că ar fi ceva necurat aici. Dacă „accidentele” au fost, de fapt, crime, cine ar fi pus la cale aşa ceva? Dacă plecăm de la ipoteza că cei doi miliardari făceau parte dintr-o „ordine mondială 1”, probabil că ar fi putut fi scoşi din joc de „ordinea mondială 2”.

4) Twitter-ul ciudat al Comandamentului Strategic al Statelor Unite, în care apar tot felul de caractere ciudate, de parcă ar fi un cod secret (Comandamentul Strategic al Statelor Unite postează un tweet misterios, stârnind panică şi speculaţii pe Internet). A fost vorba de un „accident” sau de o ameninţare către cineva? A nu se uita că acest Comandament Strategic poate lansa arme nucleare oricând, iar jocul codurilor este unul foarte periculos…

5) Poziţia misterioasă a fostului preşedinte Donald Trump. Se spune că Trump, fostul preşedinte american, ar avea în vedere lansarea unei reţele sociale alternative în care să se poată exprima liber, fără a mai fi banat. totodată, alte zvonuri neconfirmate, ne spune că Trump ar avea încă susţinerea unor generali din armata americană, şi, cu ajutorul acestora, şi a altor elite din întreaga lume, ar încerca să stăpânească ascensiunea globalismului Illuminati. Se mai spune că în luna august 2021, dezvăluirile pe noua reţea de socializare a unor secrete ale elitei Illuminati va zdruncina întreaga lume.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner