Afirmaţie-trăsnet a unui general american din Forţele Aeriene Americane: „Avem astăzi tehnologia de a vă duce de oriunde pe Pământ în altă parte, într-o oră”


Într-un videoclip şocant, generalul Forţelor Aeriene Americane, Steven L. Kwast, declara în anul 2023 următoarele: „We have tech, today, that can take you from anywhere on Earth, to anywhere else, in an hour”, adică, în traducere: „Avem astăzi tehnologia de a vă duce de oriunde pe Pământ în altă parte, într-o oră”. Afirmaţie şocantă, nu? Dacă generalul american se referea la călătoria dintr-un loc în altul pe Pământ, cum diametrul Terrei este de circa 12.700 de km, asta înseamnă că ar trebui să existe avioane sau alte aparate aeriene care să meargă cu viteza de cel puţin 12.700 km/h. Există, într-adevăr astăzi, un avion NASA – X-43 – care poate atinge fantastica viteză de 11.800 km/h.

Dar, dacă Steven L. Kwast se referea la altceva? La călătoria de pe un loc de pe Pământ pe o planetă sau corp ceresc în doar… 1 oră!? Cum ar fi posibil aşa ceva? De ce tehnologie SF ar fi nevoie? Ar putea fi vorba de tehnologia de propulsie care este cunoscută sub mai multe denumiri, ca gravitație cuantică, anti-gravitație sau sisteme de propulsie cu energie în punctul zero, aşa cum le-a descris teoretic savantul Nikola Tesla? Au fost făcute progrese secrete în acest domeniu, de care publicul larg încă nu ştie?

Despre orice ar fi vorba, această afirmaţie este una fascinantă…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO