Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Încă două studii care demonstrează că „încălzirea globală din cauza activităţii umane” e un basm de adormit copiii

  •  
  •  
  •  
  •  

blankDe multe ori am demonstrat pe acest site că mitul încălzirii globale este unul atât de fals, încât a-l mai susţine chiar şi în prezent, denotă un anumit grad de prostie. De exemplu, în articolul de acum peste 2 ani (https://www.lovendal.ro/wp52/incalzirea-globala-ha-ha-buna-gluma-in-evul-mediu-era-mai-cald-decat-acum/) spuneam că în Evul Mediu temperatura a fost chiar mai ridicată decât cea din prezent. Acum, avem încă două studii ştiinţifice care demonstrează din nou că în urmă cu 1.000 de ani sau cu 2.000 de ani, temperatura medie era mult mai mare decât cea prezentă. Citez de pe site-ul whattsupwiththat.com:

Primul studiu se numeşte „Temperaturile extratropicale din emisferica nordică din ultimele 2 milenii” şi a fost realizat de B. Christiansen de la Institutul Danez de Meteorologie şi  F.C. Ljungqvist, de la Universitatea din Stockholm (…) Conform acestuia, nivelul de căldură din a doua jumătate a secolului al X-lea a egalat sau e depăşit uşor nivelul de căldură din secolul al XX-lea (…) Un alt studiu, realizat de Esper şi alţi autori a fost publicat în Jurnalul de Schimbare Planetară şi Globală. Acesta arată că nu doar verile din mijlocul Evului Mediu au fost mai călduroase decât cele din prezente, dar şi numeroase veri din timpul Imperiului Roman (de acum 2.000 de ani) erau mai fierbinţi decât cele de azi.

blank

Am pus aceste studii, pentru a demonstra din nou că încălzirea globală din cauza activităţii umane (concept introdus de fostul vicepreşedinte Al Gore) e doar un basm de adormit copiii. Chestiunea e că Pământului întotdeauna şi-a schimbat şi-şi va schimba climatul, indiferent de prezenţa sau nu a oamenilor. Încălzirea sau răcirea globală nu e determinată de activităţile oamenilor! Ăsta e adevărul şi trebuie să nu ne panicăm…pur şi simplu, e un ciclu natural pe care noi nu-l putem controla.


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu