Site de secrete, stiinta si metafizica

Încălzirea globală? Ha-ha, bună glumă! În Evul Mediu era mai cald decât acum

11 35
Fostul vicepresedinte american AL Gore, initiatorul farsei incalzirii globale
Fostul vicepresedinte american AL Gore, initiatorul farsei incalzirii globale

Profesorul Phil Jones, aflat în centrul unui scandal privind acurateţea datelor privind încălzirea globală, admite ca după anul 1995 nu s-au înregistrat creşteri “semnificative” ale temperaturii, recunoscând că vremea ar fi putut fi mai caldă în Evul Mediu, informează publicaţia Mail on Sunday. Profesorul implicat în scandalul supranumit “Climategate”, ale cărui date sunt considerate esenţiale pentru a dovedi teoria încălzirii globale, recunoaşte că are probleme cu actualizarea informaţiilor. Colegii lui cred că profesorul Phil Jones a refuzat să dea curs cererilor formulate în baza Legii privind accesul la informaţii pentru că nu are studii relevante.

Într-un interviu acordat BBC, Jones a recunoscut că este adevărat ce spun colegii lui, în sensul că nu are aptitudini organizatorice, precizând ca pe biroul său sunt mii de studii pe care nu le poate analiza corespunzător. Datele deţinute de profesor sunt considerate cruciale pentru susţinerea teoriei încălzirii globale. În plus, profesorul Phil Jones admite că este posibil ca temperatura Terrei să fi fost mult mai ridicată în Evul Mediu decât acum, sugerând că fenomenul încălzirii globale ar putea să nu fie rezultatul acţiunilor umane. Potrivit profesorului, în ultimii 15 ani nu exista statistici semnificative care să ateste o încălzire la scara planetară.

Sursa: www.bzi.ro

Cred că e ultima oară când mai pun o ştire de genul acesta. Ce era evident pentru mulţi, s-a şi confirmat: NU EXISTĂ ÎNCĂLZIRE GLOBALĂ!


Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie