Papa Clement al XIII-lea avertiza încă din 1766 de maleficitatea francmasoneriei, ce vrea să distrugă societatea actuală şi să ne controleze total


În secolul al XVIII-lea, forţele oculte ale lumii, sub masca francmasoneriei sau a organizaţiei Illuminati, încep să conceapă un plan magistral de cucerire a lumii. Acest plan prevedea printre altele desfiinţarea religiilor, desfiinţarea societăţii şi a familiei, distrugerea naţiunilor lumii, concentrarea averilor globale în mâna câtorva bancheri, dar şi un guvern mondial. De aproape 3 secole ele se chinuie să pună în aplicare acest plan şi se pare că în secolul XXI se află foarte aproape de împlinirea acestui vis.

Biserica Catolică şi papa au aflat de acest plan malefic şi, ori de câte ori au avut şansa, au atras atenţia asupra lui. Citez în acest articol câteva fragmente din enciclica papei Clement al XIII-lea, intitulată „Christianae Reipublicae” şi apărută în noiembrie 1766. Pentru cei care nu cunosc termenul, o enciclică reprezintă „circulară a papei adresată tututor clericilor şi credincioşilor catolici”:

„Ei sunt ticăloşi în activitatea lor. Stând ascunşi în întuneric, ei aruncă cu tolba de săgeţi în cei drepţi. Ei nu şi-au stăpânit minţile lor profane în a huli tot ce este divin şi sfânt (…) De la bun început, ei s-au împotrivit lui Dumnezeu. Ei îl neagă pe Dumnezeu, nu pentru că ar fi proşti, ci datorită voinţei lor malefice (…) Indiferent dacă ei consideră că materia a fost creată sau îşi imaginează că materia e eternă şi independentă de vreo cauză, ei cred că nimic altceva nu mai există în afară de materie (…) Ei au devenit investigatori ai măreţiei, ai misterelor lui Dumnezeu, ai lucrurilor profunde (…) Minţile lor examinează totul, iar credinţei nu-i rezervă nimic, căci ei ridiculizează credinţa oamenilor simpli (…) Unii sunt seduşi şi orbiţi de discursul lor atrăgător, şi nu recunosc otrava care îi ucide.”

Şi în ziua de azi, francmasonii malefici stau în întuneric (sub diverse organizaţii gen Grupul Bilderberg sau Clubul de la Roma) şi încearcă să-i îndepărteze pe oameni de la credinţă, sub diverse forma de manipulare (educaţia din şcoli, mass-media aservită francmasoneriei etc.). A se mai remarca că în enciclică se vorbeşte de faptul că „ei îşi imaginează că materia e eternă şi independentă de vreo cauză, şi că nimic altceva nu mai există în afară de materie.” Precum se observă, acest lucru e susţinut azi de o mulţime de oameni de ştiinţă, ca de exemplu de celebrii ateişti Richard Dawkins sau Stephen Hawking. Nu vreau să spun neapărat că aceştia doi ar fi francmasoni malefici, însă e o coincidenţă bizară că ideile lor apar „dezvăluite” dintr-un document catolic împotriva francmasoneriei de acum 250 de ani…

P.S. Bun, parcă văd că unii o să spună: Lovendal, dar în articolul ăsta (https://www.lovendal.ro/wp52/francmasoneria-organizatia-care-se-inchina-zeului-lucifer/) ai susţinut că francmasoneria se închină lui Lucifer. Acum spui că ar fi ateistă? Nu spun asta. Dar, trebuie să aduc aminte că în francmasonerie au existat dintotdeauna două curente: una din ele e complet ateistă, iar alta e satanistă. Acelaşi lucru e amintit şi în enciclica papei („Indiferent dacă ei consideră că materia a fost creată sau îşi imaginează că materia e eternă şi independentă de vreo cauză, ei cred că nimic altceva nu mai există în afară de materie”). A existat un curent, gnosticismul, care credea că materia, întreaga lume a fost creată de Satan sau Lucifer, şi nu de Dumnezeu. Dar şi gnosticismul din vechime s-a transformat, în perioada modernă, într-o parte a francmasoneriei.


Lasă un comentariu