O nouă ipoteză şocantă: „marea piramidă a lui Keops” a fost construită de atlanţi şi ea a servit ca şi „maşină a timpului” pentru călătorii în trecut sau viitor!


marea-piramida-atlantidaArticolul următor este un fragment din incredibila carte a lui Gordon Michael Scallion, intitulată „Note din Cosmos”. Am tradus pentru voi, cititorii acestui site, o dezvăluire care mie mi se pare cu adevărat şocantă (deşi sunt obişnuit cu senzaţionalul din acest domeniu).

În principiu, e vorba de marea piramidă a lui Keops din Egipt, cea care a trezit interesul atâtor oameni de-a lungul timpului. De ce-a fost ea construită? Am auzit atâtea răspunsuri până acum: de la loc de înmormântare a faraonilor şi nobililor până la o maşinărie imensă de produs electricitate. Dar, iată că Scallion vine cu o altă versiune: „marea piramidă” nu reprezintă altceva decât o imensă maşină a timpului!

Dacă e aşa, atunci cine au construit-o? Vechii egipteni, o societate destul de primitivă? Nu – Scallion spune că e vorba de atlanţi, o societate extrem de avansată care a existat odată în istoria Terrei, deşi ştiinţa nu doreşte să o accepte. Scallion crede că scopul principal al piramidei este călătoria în timp, însă ea putea să fie folosită şi în alte scopuri: controlul şi modificarea vremii, producerea de electricitate. De asemenea, marea piramidă a lui Keops putea fi folosită şi ca model de comunicare cu alte fiinţe, din dimensiuni diferite faţă de a noastră, dar şi cu fiinţe situate pe alte planete din Cosmosul nostru.

Asta e o idee cu adevărat şocantă, dar nu şi imposibilă. Până acum, marea majoritate a autorilor SF, dar şi a fizicienilor, credea că o călătorie în timp ar fi posibilă, cu ajutorul unei maşinării speciale, construită în viitorul mai apropiat sau mai îndepărtat. Dar puţini s-au gândit la maşini ale timpului construite în trecut, de către civilizaţii avansate dispărute.

Însă stau eu şi mă gândesc: dacă atlanţii au construit o maşină a timpului sub forma unei „mari piramide”, oare ei nu au văzut în viitor scufundarea continentului lor? Nu au luat nicio măsură? Au aşteptat pur şi simplu prăbuşirea civilizaţiei lor?