Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

O nouă ipoteză şocantă: “marea piramidă a lui Keops” a fost construită de atlanţi şi ea a servit ca şi “maşină a timpului” pentru călătorii în trecut sau viitor!

1047

marea-piramida-atlantidaArticolul următor este un fragment din incredibila carte a lui Gordon Michael Scallion, intitulată “Note din Cosmos”. Am tradus pentru voi, cititorii acestui site, o dezvăluire care mie mi se pare cu adevărat şocantă (deşi sunt obişnuit cu senzaţionalul din acest domeniu).

În principiu, e vorba de marea piramidă a lui Keops din Egipt, cea care a trezit interesul atâtor oameni de-a lungul timpului. De ce-a fost ea construită? Am auzit atâtea răspunsuri până acum: de la loc de înmormântare a faraonilor şi nobililor până la o maşinărie imensă de produs electricitate. Dar, iată că Scallion vine cu o altă versiune: “marea piramidă” nu reprezintă altceva decât o imensă maşină a timpului!

Dacă e aşa, atunci cine au construit-o? Vechii egipteni, o societate destul de primitivă? Nu – Scallion spune că e vorba de atlanţi, o societate extrem de avansată care a existat odată în istoria Terrei, deşi ştiinţa nu doreşte să o accepte. Scallion crede că scopul principal al piramidei este călătoria în timp, însă ea putea să fie folosită şi în alte scopuri: controlul şi modificarea vremii, producerea de electricitate. De asemenea, marea piramidă a lui Keops putea fi folosită şi ca model de comunicare cu alte fiinţe, din dimensiuni diferite faţă de a noastră, dar şi cu fiinţe situate pe alte planete din Cosmosul nostru.

Asta e o idee cu adevărat şocantă, dar nu şi imposibilă. Până acum, marea majoritate a autorilor SF, dar şi a fizicienilor, credea că o călătorie în timp ar fi posibilă, cu ajutorul unei maşinării speciale, construită în viitorul mai apropiat sau mai îndepărtat. Dar puţini s-au gândit la maşini ale timpului construite în trecut, de către civilizaţii avansate dispărute.

Însă stau eu şi mă gândesc: dacă atlanţii au construit o maşină a timpului sub forma unei “mari piramide”, oare ei nu au văzut în viitor scufundarea continentului lor? Nu au luat nicio măsură? Au aşteptat pur şi simplu prăbuşirea civilizaţiei lor?

Orgoni Crystal