Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Misterioasele cranii alungite din Croaţia – extratereştrii-zei spuneau că forma alungită a capului ar fi una “nobilă”!

504
blank
Foto: pinterest.com – prelucrare proprie

Descoperirea unor cranii deformate şi lunguieţe în Croația aruncă o lumină nouă asupra ciudatelor ritualuri străvechi din regiune, scrie un articol pe foxnews.com. Citez mai întâi din articol şi apoi am şi eu de făcut un comentariu la această ştire:

“Experții au studiat trei cranii, excavate dintr-o groapă din Osijek, în estul Croației, în 2013. Scheletele, care au fost datate din secolele al V-lea și al VI-lea î.Hr., s-au dovedit a fi rămășițele a trei bărbați adolescenți. Experții însă au fost intrigați de forma neobișnuită a două dintre cranii.

„Am studiat acești indivizi pe baza contextului lor de înmormântare neobișnuit, precum și pe identificarea a două tipuri diferite de deformare cranială artificială la doi dintre indivizi”, a spus Daniel Fernandes, unul din cei doi autori principali ai studiului la Departamentul de Antropologie Evoluționară, Universitatea din Viena.

Experții au explicat că un craniu a fost „prelungit în mod oblic”, iar altul a fost „comprimat și înălțat”. Cercetările au arătat, de asemenea, că scheletele proveneau din regiuni foarte diferite. Rezultatele analizelor de ADN indică faptul că individul fără deformare craniană artificială prezintă o ascendenţă eurasiatică de vest, individul cu craniul alungit avea strămoși din Asia de Est, iar cel de-al treilea individ are ascendențe asociate Orientului Apropiat.

Cei trei indivizi sufereau o malnutriție severă. Experții spun că deformarea deliberată a craniilor lor ar fi putut fi o modalitate de a distinge identitățile lor culturale. Deformarea cranială artificială este un act deliberat efectuat la copiii-sugari, cu scopul de a obține o formă dorită a craniului, folosind plăci sau tocuri special realizate. Cercetătorii remarcă faptul că practica a fost folosită pentru a arăta un statut sau o apartenență la o anumită clasă sau grup.

Comentariu Lovendal: E a nu ştiu câta oară când ni se explică că aceste cranii alungite / deformate, care nu sunt obişnuite la oameni, ar fi de origine artificială, fiind obţinute prin folosirea unor plăci de presare. Deci, “mainstream media” şi cercetătorii ne spun: “staţi cuminţi, nu-i nimic extraterestru aici, aşa făceau oamenii în vechime”. Chiar aşa să fie? Sau aşa vrea să ni se bage în cap? Eu am găsit însă o altă explicaţie, care arată că ambele versiuni erau adevărate.

Astfel, pentru mayaşi, procedura artificială avea o semnificaţie religioasă: „Zeii le-au transmis strămoşilor noştri că o astfel de formă a capului este nobilă“, explica Gonzalo Fernandez de Oviedo, un cronicar spaniol. Ultima frază de mai sus este extrem de interesantă: zeii le-au transmis mayaşilor că forma de cap alungit este una nobilă! Cine erau aceşti zei? Probabil că extratereştrii! De ce forma alungită a capului ar fi fost una “nobilă”? Pentru că această formă a craniului aparţinea extratereştrilor!

Orgoni Crystal