O creatură enormă cu ochii roşii a fost observată de o femeie, în apropiere de Chicago


Lon Strickler de pe site-ul „Phantoms & Monsters” a primit recent următoarea informaţie de la o femeie din zona Chicago care a spus că a văzut o creatură înaltă, cu ochi roșii, în timp ce conducea prin Camp Pine Woods, lângă râul Des Plaines. Iată relatarea ei:

– Conduceam joi seara, pe 7 septembrie 2023, la 22:00, pentru a lua nişte mâncare din zona Glenview. Înainte de ajunge acolo, am avut un sentiment de nelinişte.

– În timp ce conduceam pe West Lake Avenue, ascultam muzică. Trecusem mai devreme pe lângă cimitir pe River Road. Am început, evident, să mă simt destul de speriată. Nu știu de ce mă simțeam aşa, dar am continuat să nu bag în seamă acest sentiment. În timp ce treceam pe lângă pădurea de pe West Lake Avenue, am văzut repede o creatură ciudată care stătea nemișcată pe partea dreaptă a drumului.

– Am vrut să cred că este o căprioară, dar creatura pe care am văzut-o avea peste 2 metri înălțime stând în picioare. Avea un corp de culoare gri închis, asemănătoare cu cimentul, iar ochii îi erau roşii. Când i-am văzut ochii, m-am speriat atât de mult. Aceeași senzație pe care o ai când te dai într-un roller coaster.

– M-am speriat un pic și mă gândeam: „Continuă să conduci. Nu te uita înapoi. Nu te uita înapoi”.

– Am accelerat rapid până la semaforul intersecției care urma. Am vrut să fiu în preajma altor mașini în intersecție. Mi-am tot spus: „Nu, era o căprioară. Era o căprioară. N-ai văzut nimic!”

– Am uitat de eveniment și am plecat la muncă a doua zi. M-am tot gândit la asta, așa că i-am spus colegului meu ce s-a întâmplat și ce am văzut. Lui îi plac paranormalul și conspirațiile și mi-a spus despre „Omul-molie” văzut în tot Chicago, în special în zona aeroportului O’Hare.

Femeia a mai spus că a observat cu colțul ochiului drept aceste lumini roșii intermitente, ca și cum ar fi o bicicletă acolo. Femeia s-a gândit atunci: „Cine ar putea merge cu bicicleta la ora asta? Sau e o căprioară? Așa că atunci când m-am uitat și am văzut ce am văzut, mi-am spus că nu e o căprioară. E vorba de altceva, nu știu ce este, dar felul în care arăta… Era foarte înalt, avea ochii roșii și era cocoșat”.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO