Proiectul secret „Ancient Arrow”: s-au descoperit în New Mexico artefacte provenite din viitor!?


În 1972, în New Mexico (SUA), un grup de excursionişti a descoperit mai multe artefacte neobişnuite, precum şi pictografe misterioase în interiorul unui canion. Un arheolog de la Universitatea din New Mexico a căutat în zona în care au fost descoperite, dar nu s-au găsit semne ale vreunei culturi preistorice.

Printre artefactele descoperite se numără unul neobişnuit: o posibilă „busolă” ciudată. De asemenea, pictografele din zonă sunt extrem de diferite faţă decât oricare alte petroglife din întregul continent american.

Datorită acestor două anomalii, artefactele şi întregul proiect au încercat să devină secrete. Şi asta pentru că ele ar putea demonstra o prezenţă extraterestră pre-istorică pe Terra. Întregul loc a fost cercetat în secret în 1973 de o agenţie guvernamentală americană (NSA), dar nu s-au găsit decât foarte puţine alte artefacte, niciuna din ele constituind vreo dovadă a unei tehnologii extraterestre. Proiectul a ajuns în arhivele NSA sub numele de cod „Ancient Arrow”, adică „Săgeata străveche”.

21 de ani mai târziu, în 1994, mai multe alunecări de roci au deschis o parte din situl arheologic „Ancient Arrow”. Cu această ocazie, s-a descoperit un sistem de tuneluri şi încăperi; s-au găsit 23 de încăperi, toate conectate cu un coridor interior. Fiecare încăpere conţinea o serie de pictografe, hieroglife scrise şi ceea ce părea a fi „tehnologie extraterestră” inactivă.

Proiectul a fost adus sub jurisdicţia lui ACIO (Advanced Contact Intelligence Organization), care a organizat o echipă de cercetare interdisciplinară, pentru a descoperi alte artefacte sau dovezi extraterestre. Artefactele găsite în situl „Ancient Arrow” erau incredibile; de ce o cultură avansată şi-ar lăsa artefactele într-o ordine atât de precisă? După câteva luni de analiză, proiectul „Abcient Arrow” era o enigmă completă.

O ipoteză a echipei de cercetare a fost aceea că o cultură extraterestră a fost creată pe Pământ în secolul al VIII-lea d.Hr., care ar fi putut avea o misiune extrem de precisă: a lăsa pe planeta noastră un fel de „capsulă a timpului”.

Cele 23 de încăperi par să fie legate pentru a forma un anumit mesaj specific, asemenea unui disc codat. Deşi experţii ACIO au încercat să descifreze „discul”, n-au reuşit s-o facă.

În vara anului 1996, un expert lingvist a încercat să descifreze simbolurile de pe pereţi, folosindu-se de vechile texte sumeriene. Omul de ştiinţă ar fi reuşit să descifreze simbolurile din pictografe, plasând cele 23 de cuvinte în aceeaşi ordine ca şi încăperile din „Ancient Arrow”. Astfel, conform traducerii, creatorii acestui ansamblu ar reprezenta o versiune viitoare a umanităţii noastre, care ar fi trăit 750 de ani în viitorul nostru. Se pare că mesajul lor a fost acela de a ajuta următoarele generaţii de oameni în a dezvolta o cultură globală, un sistem unificat de filozofie, ştiinţe şi arte.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO