Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Incredibila femeie cu ochi cu raze X – ea poate vedea în interiorul trupului omenesc. Cum se poate explica aşa ceva?

  •  
  •  
  •  
  •  

blankNatasha Demkina este o femeie rusă care susține că are o viziune specială care îi permite să privească în interiorul corpurilor umane și să vadă organe și țesuturi și, prin urmare, este capabilă să facă diagnostice medicale.

În 1987, la 10 ani, Demkina a dezvoltat o ciudată abilitate supraumană, vederea asemănătoare cu razele X. Acest lucru s-a întâmplat după ce a fost operată pentru apendicită. În multe cazuri, oamenii povestesc despre capacitate redusă de concentrare, durată de atenție redusă și probleme de memorie după operaţii. Dar, cazul Natashei Demkina a fost total diferit, dar fascinant. Ea putea vedea în interiorul unui corp uman.

Femeia povesteşte: „Eram acasă cu mama și, dintr-o dată, am avut o viziune. Puteam vedea în corpul mamei mele și am început să îi spun despre organele pe care le puteam vedea”. După aceea, oamenii din cartier au început să vorbească despre puterile Natashei. Mulţi veneau la casa ei, pentru a le spune ceea ce vedea în interiorul corpurilor lor.

Medicii din orașul natal au apelat la fetiţă, aceasta fiind dusă la un spital local de copii unde, spre surprinderea tuturor, a diagnosticat corect pacienţii. Folosindu-se de viziunea ei extraordinară, Demkina a corectat un diagnostic greșit făcut de medici despre o doamnă despre care se presupunea că suferea de cancer, ea având doar un mic chist.

Natasha a devenit recunoscută internaţional pentru capacităţile sale abia în 2004. Ea a fost adusă în Marea Britanie pentru a-și testa abilităţile. De exemplu, în emisiunea The Morning TV, Natasha a spus corect toate operațiile pe care le-a avut un pacient, spunându-i că suferă de pietre la rinichi, pancreas mărit și ficat mărit.

Discovery Channel a realizat în New York un documentar intitulat „Fata cu ochi cu raze X”. Mai mulţi cercetători sceptici, Ray Hyman, Richard Wiseman și Andrew Skolnick, au condus testul. Au fost 7 pacienți, iar Natasha trebuia să diagnosticheze corect cel puţin 5. Ea a reuşit să diagnosticheze doar 4 și i s-a spus că nu a reușit să treacă testul. Acest experiment rămâne o controversă până în prezent, iar Natasha a fost criticată pentru rezultatele testului.

Ulterior, Demkina a fost testată de profesorul Yoshio Machi, de la Departamentul de Electronică al Universității Tokyo Denki, din Japonia. După ce a stabilit câteva reguli de bază pentru teste, Demkina a avut succes. Femeia a putut vedea că unul dintre subiecți avea un genunchi protetic, iar altul avea organe interne asimetrice plasate. De asemenea, ea a fost în stare să detecteze stadiile incipiente ale sarcinii la un subiect feminin.


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal