Un miracol fantastic: un băiat mort clinic a văzut-o pe bunica sa în Paradis, şi apoi a revenit la viaţă

2.854 vizualizari

baiat in paradisUn băiat de trei ani, a fost literalmente înviat din morţi, după ce inima sa s-a oprit să mai bată timp de trei ore, anunţă portalul Yahoo. El a spus că în aceste trei ore, a văzut-o pe bunica sa în paradis. Tânărul, pe nume Paul, spune că s-a întâlnit cu bunica sa, dar aceasta l-a trimis înapoi pe Pământ.

Paul se juca afară, atunci când a căzut într-un lac din apropierea casei bunicilor săi. Bunicul său l-a găsit mai târziu fără viaţă. El a fost tras repede la ţărm, dar tânărul a rămas inconştient. Tatăl băiatului, ce a avut experienţă în trecut în primul ajutor, a încercat să-şi resusciteze fiul, făcându-i respiraţie gură la gură şi masaj cardiac. Dar degeaba, băiatul n-a răspuns. Un elicopter medical l-a dus pe tânăr la spital, iar doctorii de aici n-au avut deloc succes la început.

Ei erau pe punctul să se oprească din manevre, căci băiatul era mort de 3 ore şi 18 minute, până când miracolul s-a produs. Echipa medicală a reuşit să-i pună inima înapoi în mişcare, chiar dacă legile medicinii nu i-ar mai fi dat nicio şansă.

Apa din lac era rece, aşa că temperatura corpului băiatului era doar de 28 de grade, faţă de 37 de grade. Dacă temperatura corpului ar fi fost mai mare, echipa s-ar fi oprit să-l mai resusciteze după 40 de minute, întrucât băiatul ar fi avut cu siguranţă creierul mort. Temperaturile scăzute menţin metabolismul scăzut, aşa că trupul uman poate supravieţui cu mult mai puţin oxigen.

Chiar şi doctorii de la spital au apreciat că supravieţuirea băiatului a fost „un miracol fantastic”.

P.S. O ştire care ar trebui să-i facă pe ateişti să se mai gândească încă o dată.