Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Nişte voci interioare misterioase au ajutat o femeie să se vindece. Îngeri? Rude moarte? Farsă?

141

blankDin celebra revistă britranică de medicină, BMJ (British Medical Journal), am extras un caz foarte interesant: o femeie pretinde că a fost ajutată să se vindece de vocile din cap! BMJ este o revistă foarte serioasă, aşa că n-am avea motive să ne îndoim de poveste.

În 1984, o emigrantă europeană, cunoscută doar sub iniţialele de A.B., se afla în Marea Britanie. Ea era o mamă şi o femeie obişnuită, normală, care nu experimentase nimic neobişnuit până atunci. Dar, în timp ce stătea relaxată, A.B. auzi o voce ciudată în interiorul capului care îi spunea următoarele: “Te rog să nu-ţi fie frică. Ştiu că trebuie să fie şocant pentru tine ca cineva să-ţi vorbească aşa, dar crede-mă că asta e cea mai uşoară cale la care m-am putut gândi. Eu şi cu prietenul meu am lucrat la Spitalul de Copii, de pe strada Great Ormond Street, şi vrem să te ajutăm.”

Şocată şi confuză, A.B. s-a dus la un doctor care a diagnosticat-o cu “psihoză halucinatorie funcţională”, iar ca tratament ea a luat Thioridazine, un antipsihotic. Părea că tratamentul are rezultate, căci vocile au încetat. Cel puţin până când femeia a plecat în vacanţă, căci vocile i-au revenit. Ele îi spuneau că ea are nevoie de asistenţă medicală imediată şi că trebuie să se reîntoarcă de urgenţă în Marea Britanie.

Ajunsă în Marea Britanie, lui A.B. vocile i-au dat o adresă; când s-a dus acolo, A.B. şi-a dat seama că era o adresă a unui centru de computer tomograf din Londra. Vocea interioară i-a spus femeii că are tumoare pe creier. Panicată, A.B. s-a dus la medicul care i-a prescris iniţial tratamentul, iar acesta, pentru a o linişti, i-a recomandat să facă un computer tomograf la creier.

La computer tomograf, s-a constatat într-adevăr că femeia avea o tumoare pe creier, o formă care nu prezintă niciun simptom. Vocile au avut dreptate. Medicii i-au propus lui A.B. operaţia pentru îndepărtarea tumorii; vocile şi-au dat şi ele acordul. După operaţie, vocea i-a mai vorbit pentru ultima oară lui A.B. “Ne-a făcut plăcere să te ajutăm. La revedere”.

A.B. şi-a revenit complet şi, de atunci, n-a mai auzit vocile. Deci, de unde veneau acele voci? Dumnezeu? Îngeri? Rude moarte? O farsă a femeii?

Orgoni Crystal