Absolut bizar! În Craiova anilor 1930, pe o clădire pare că se observă un semn de interzicere a telefoanelor mobile…


De pe pagina de Facebook „Photo Istoria” a fost publicată o fotografie din anii ’30 din Craiova, care pare a fi făcută pe Calea Unirii. Foarte atent la detalii, administratorul paginii de Facebook observă în această fotografie din anii ’30 (deci de acum circa 90 de ani în urmă) un semn bizar pe o clădire, care seamănă foarte bine cu semnele de interzicere a telefoanelor mobile! El chiar scrie (în glumă, bineînţeles):Nu ştiu motivul pentru care celularele Ericsson erau interzise în magazinul ăsta”.

Telefonia mobilă se ştia că a intrat pe piaţă în anii ’80, ea extinzându-se enorm în lume în anii ’90 şi apoi 2000. Aşadar, nicio şansă ca în anii ’30 în Craiova să existe acel simbol de pe faţa unui magazin să fie „Interzis telefoanele mobile”. Doar dacă s-au inversat planurile în Matrixul posibil în care trăim! (cine ştie, nu ar trebui să respingem niciodată aşa ceva!). Cel mai probabil e vorba de un alt simbol, dar, ca urmare a pixelilor reduşi, e greu să-ţi dai seama despre ce ar putea fi vorba.

Fotografia şi decupajul din fotografie le puteţi vedea mai jos. Ca întotdeauna, vă las pe voi să trageţi singuri concluziile…

Imagine: pagina de Facebook Photo Historia
Imagine: pagina de Facebook Photo Historia

Lasă un comentariu