Extratereştrii ne pot monitoriza prin tehnologii avansate deghizate în animale sau păsări – susţine un fost oficial britanic


Una dintre cele mai proeminente figuri din domeniul cercetării ozenistice, Nick Pope, a lucrat pentru Ministerul Britanic al Apărării din 1991 până în 1994, timp în care a fost însărcinat cu investigarea rapoartelor despre OZN-uri (obiecte zburătoare neidentificate), pentru a determina dacă acestea reprezentau sau nu un risc pentru securitatea națională. Vorbind recent cu „The Mirror”, Pope a înaintat sugestia că, dacă o rasă extraterestră avansată ar dori să ne monitorizeze activitățile aici pe Pământ fără a ridica suspiciuni, tot ce ar trebui să facă este să-și deghizeze dispozitivele de monitorizare ca tipuri comune de animale/păsări/insecte pe care nimeni nu le-ar suspecta vreodată.

„Dacă extratereștrii vor să pirateze și să controleze un organism viu sau să construiască o dronă care să mimeze perfect o fiinţă, cel mai bine ar fi să aleagă ceva obișnuit și omniprezent, cum ar fi un pescăruș sau o muscă de casă”, a spus el. „Ceva căruia, în mod normal, nu i-ai fi acordat prea multă atenție. Dar tot timpul, el ne-ar spiona, ne-ar înregistra totul și ar trimite informații despre noi în lumea extraterestră.”

Deși ideea ar putea suna exagerată, are cel puțin un anumit merit: este rezonabil să ne imaginăm că o rasă extraterestră poate fi capabilă să reproducă perfect aspectul și comportamentul păsărilor, de exemplu, mai ales având în vedere nivelul de tehnologie pe care o astfel de o civilizaţie poate avea acces. Există chiar și exemple de roboți creați de om, proiectați să arate și să se comporte ca insecte: „Armata și agențiile de informații au lucruri care par să provină dintr-un film SF sau dintr-un film cu James Bond”, a spus Pope.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): mirror.co.uk

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO