Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Un raport din 1790 prezintă un posibil călător în timp?


Potrivit lui Antonio Fenoglio, cercetătorul a vizitat Arhivele Academiei Franceze de Științe din Paris și a descoperit următorul raport care ar putea fi primul document privind un accident de OZN sau o călătorie în timp.

În iunie 1790, inspectorul de poliție Liabeuf a fost trimis de la Paris la Alencon. Ordinele primite au fost acelea de a face o investigație amănunțită a unui incident bizar. Liabeuf a vizitat orașul, iar raportul său a fost prezentat Academiei de Științe.

„La ora 5 dimineaţa, pe 12 iunie, mai mulți fermieri au observat un glob enorm, care părea înconjurat de flăcări. Mai întâi au crezut că poate era un balon care a luat foc, dar viteza mare de deplasare și sunetul făcut i-a intrigat. Globul a încetinit, a făcut unele oscilații și a aterizat pe vârful unui deal. Căldura care emana din glob a fost atât de intensă încât iarba din jurul ei a început să ardă. Țăranii au reușit să stingă focul care amenința să se răspândească în întreaga zonă.

Seara, această sferă era încă caldă și ceea ce s-a întâmplat a fost extraordinar, ca să nu spunem incredibil. Martorii au fost: doi primari, un medic și trei alte autorități care au confirmat în raportul meu; în plus, zeci de țărani care au fost prezenți. Această sferă, care ar fi fost suficient de mare pentru a încăpea în ea o căruţă, a atras curiozitatea a mulţime de oameni, care au venit să o vadă. Apoi, dintr-o dată, un fel de ușă s-a deschis și, de acolo a ieşit o persoană ca noi, dar această persoană era îmbrăcată într-un mod ciudat, purtând un costum mulat. Văzând toată mulțimea, persoana a spus câteva cuvinte neînţelese și a fugit în pădure. Instinctiv, țăranii s-au retras, iar acest lucru i-a salvat pentru că imediat după aceea sfera a explodat, aruncând piese peste tot, iar toate aceste bucăți au ars până când au fost reduse la pulbere. Au fost inițiate cercetări pentru a găsi misteriosul vizitator, dar se pare că acesta a dispărut”.