Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

EXCLUSIV! Adevărata origine a oamenilor – cele 4 mari rase umane provin din hibrizii dintre Homo sapiens şi extratereştri


Următorul articol se bazează pe cartea lui Betty Rhodes, intitulată „Păstrătorul secretelor celţilor” şi apărută în anul 2006. O puteţi achiziţiona şi acum de pe amazon.com. În carte ni se vorbeşte, printre altele, şi despre adevărata origine a raselor umane, care ar fi următoarea:

1) Caucazienii, sau rasa albă, coboară din Anunnaki, inclusiv din zeul Elohim. Și vechii israeliți sunt de fapt descendenți ai familiei regale Annunaki Elohim.

2) Africanii, sau rasa neagră, coboară din Neanderthal şi hibrizii „Adami”; ei sunt „EVELE”.

3) Asiaticii / Mongoloizii, sau rasa galbenă, coboară din Nefilim, descendenţii regali de pe planeta Nibiru. Nefilimii „giganți” erau conducătorii divinității până când familia Elohim i-a îndepărtat, aruncându-i pe Pământ;

4) Popoarele indigene sau rasa roşiatică, coboară din Homo sapiens și Anunnaki; nu au fost autorizaţi de Elohim, dar au fost buni ca şi sclavi. Aceștia au fost „ADAMII”.

Iată şi câteva considerente la cele spuse mai sus:

* Creaturile originale ale Pământului au fost Homo-Erectus, care au evoluat către Homo sapiens şi Neanderthal – ele au dispărut în epoca de gheață dar şi în timpul Marelui Potop. Această rasă era neagră, având sânge de tip Rh pozitiv.

* Hibridul „ADAM” era jumătate Anunnaki, jumătate Homo sapiens evoluat. Descendenții lui Adam au locuit în toate continentele și insulele lumii.

* Eva, prima femeie hibridă, a fost mama tuturor popoarelor negre din Africa. Eva avea jumătate din ADN-ul lui Adam și jumătate din omul Neanderthal, făcând-o astfel să aibă un sfert din moştenirea genetică a Anunnakilor. Linia de sânge a „Evei” a fost creată pentru a păstra rasa creaturilor cu evoluție naturală de pe Terra, care între timp dispăruseră.

* Nefilim: este o rasă de extratereştri care odinioară trăia și domina politic planeta Nibiru, dar în cele din urmă a fost înlăturată și trimisă pe Pământ. Ei sunt „giganții căzuți” din povestirile biblice. Urmaşii nefilimilor alcătuiesc popoarele mongoloide și asiatice ale lumii.

* Zeul regal Elohim: descendenții lor au devenit cele 12 / 13 triburi ale lui Israel, adică evreii, o rasă albă care coboară din El și din fratele său, Enki. Linia de sânge a israeliților formează rasa europeană de azi, celţii, irlandezii, scoțienii, galezii, anglo-saxonii etc.

* Au existat rase mixte, fiind rezultatul combinării între toate rasele de oameni, producându-se diferite nuanțe de tonuri ale pielii, trăsături ale feței, culori ale părului, etc. De exemplu, descendenții lui Esau din Biblie au ocupat teritoriile de azi ale Turciei, Pakistanului, Afghanistanului. Descendenții lui Cain au fost asirienii, apoi babilonienii, apoi romanii. Descendenții lui Ismael au fost arabii etc.

* Descendenții Anunnakilor sunt rasele albe ale popoarelor, care au fost inițial o rasă cu o piele deschisă la culoare, cu părul blond sau deschis și cu ochi albaştri, verzi sau căprui. Multe popoare albe încă seamănă cu vechii călătorii spațiali care au venit pe Pământ cu mii de ani în urmă.